noodles volos banner

Στον ΑΟ Χανιά ο Γκότοβος

Στον ΑΟ Χανιά θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Βαγγέλης Γκότοβος, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Νίκης με δύο θητείες σε κάθε ομάδα του Βόλου! Η κρητική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα τη συμφωνία της με τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό, Βαγγέλη Γκότοβο που έμεινε ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου. Την περασμένη σεζόν είχε 27 συμμετοχές και 2 γκολ με τους Νικιώτες.

Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Γκότοβο. Είναι γεννημένος στις 13/8/1986 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του απο την Αναγέννηση Οδυσσέα Σερρών. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ολυμπιακό Βόλου, Ηρακλή Ψαχνών και Νίκη Βόλου».

Η προετοιμασία αρχίζει στις 21 Ιουλίου, ενώ το βασικό στάδιο θα γίνει στο Καρπενήσι το διάστημα 3-11 Αυγούστου. Η ΠΑΕ ανέφερε σχετικά: «Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ενημερώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς ενώ το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι απο 3 έως 11 Αυγούστου. Παίκτες και προπονητικό επιτελείο θα αναχωρήσουν το Σάββατο 2/8 από τα Χανιά και θα επιστρέψουν Τρίτη 12/8».

Last modified onWednesday, 09 July 2014 14:41