noodles volos banner

Xoλέβας: "Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα"

Την... τιμητική τους έχουν σήμερα οι Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές, καθώς μετά τον Γιώργο Σαμαρά που μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFA ήταν η σειρά του Χοσέ Χολέβα να κάνει δηλώσεις στο σάιτ της UEFA. «Όλοι ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι στην άμυνα και από εκεί προσπαθήσουμε να "χτίσουμε" το παιχνίδι μας στην επίθεση. Είχαμε τον έλεγχο και σε καμία στιγμή δεν εγκαταλείψαμε το σχέδιό μας» υπογράμμισε ο ακραίος αμυντικός του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας.
«Σταθήκαμε άτυχοι όταν δύο συμπαίκτες μας υποχρεώθηκαν νωρίς-νωρίς να εγκαταλείψουν τον αγωνιστικό χώρο, όμως ακόμη και τότε δεν τα παρατήσαμε. Καταφέραμε να επικρατήσουμε και δικαίως βρισκόμαστε στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων» πρόσθεσε ο Χολέβας, ο οποίος χθες πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Ερωτηθείς για τη... μυστική συνταγή της πρόκρισης, απάντησε πως «όλα οφείλονται στην καλή αγωνιστική κατάσταση που βρισκόμαστε τα τελευταία χρόνια. Βασιζόμαστε στην ομαδικότητά μας. Δυναμώσαμε την άμυνά μας, ενώ στο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού δείξαμε πως διαθέτουμε και μία εξίσου δυνατή επίθεση, που μπορεί να σκοράρει. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ».
Όπως ήταν φυσικό, ο Χολέβας ρωτήθηκε για τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα που έχει ως έπαθλο την είσοδο στις οκτώ κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. «Βασικός στόχος ήταν να προκριθούμε από τη φάση των ομίλων, και τα καταφέραμε. Από τώρα και στο εξής δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα με την απαιτούμενη προσοχή» είπε. «Έχουμε λίγες ημέρες μπροστά μας για να ανακτήσουμε τη δύναμή μας και να χαλαρώσουμε. Θα μελετήσουμε τον αντίπαλό μας. Είναι ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση» συμπλήρωσε ο Χολέβας.

naftemporiki.gr