noodles volos banner

Στις 7 ο "τελικός" Ιταλία-Ουρουγουάη

Ο θάνατος σου η ζωή μου είναι για τις δύο πρώην πρωταθλήτριες κόσμου η μονομαχία της Ιταλίας με την Ουρουγουάη σήμερα(19:00, ΝΕΡΙΤ) στον μεταξύ τους …τελικό πρόκρισης στην επόμενη φάση του Μουντιάλ 2014 στην «Dunas arena» της πόλης Νατάλ. Τόσο η τετράκις θριαμβεύτρια στον θεσμό (1934, 1938, 1982, 2006) «σκουάντρα ατζούρα» όσο και η δις κάτοχος του τίτλου (1930, 1950) «σελέστε» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά τις ήττες (0-1 για τους Ευρωπαίους, 1-3 για τους Λατινοαμερικανούς) από την απίθανη Κόστα Ρίκα και είναι υποχρεωμένες να αλληλοεξοντωθούν.

Η μοναδική διαφορά για τους μονομάχους είναι ότι η Ιταλία έχει το πλεονέκτημα του ότι παίζει για δύο αποτελέσματα καθώς έχει κατά ένα γκολ καλύτερη διαφορά τερμάτων από την αντίπαλο τους. Ο Τσέζαρε Πραντέλι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τους Μάρκο Βεράτι και Τσίρο Ιμόμπιλε να διεκδικούν θέση στην 11αδα και θα στηριχθεί για μία ακόμα φορά στην ηγετική φυσιογνωμία του Αντρέα Πίρλο και στην εκτελεστική δεινότητα του Μάριο Μπαλοτέλι.

Απ την πλευρά του ο Όσκαρ Ταμπάρεζ μπορεί να υπολογίζει στον Μάξι Περέιρα ο οποίος εξέτισε την ποινή του, όμως είναι πολύ πιθανόν να απουσιάσει ξανά ο αρχηγός Ντιέγκο Λουγκάνο. Οι Λατινοαμερικανοί περιμένουν πολλά για μία ακόμα φορά από το τρομερό τους επιθετικό δίδυμο των Έντισον Καβάνι και Λουίς Σουάρες, που αν κι επέστρεψε από τραυματισμό, απέδειξε στον αγώνα με την Αγγλία, την εξαιρετική του ποιότητα, σημειώνοντας και τα δύο γκολ στη νίκη με 2-1.

Διαιτητής ο Μεξικανός Μάρκο Ροντρίγκες.

Οι πιθανές συνθέσεις:
ΙΤΑΛΙΑ : Μπουφόν, Αμπάτε, Ντάρμιαν, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Τιάγκο Μότα, Βεράτι (Παρόλο) , Καντρέβα, Πίρλο, Μαρκίζιο (Ιμόμπιλε), Μάριο Μπαλοτέλι.
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Περέιρα, Χιμένες, Γκοντίν, Κάσερες, Γκονζάλες, Ρίος, Ροντρίγκες, Λοντέιρο, Σουάρες, Καβάνι.

onsports,gr