noodles volos banner

To ενδιαφέρον στην αυριανή ανοικτή συγκέντρωση

Επαφές με δικηγόρους θα έχουν σήμερα μέλη της διοίκησης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου ώστε να καθοριστεί η νόμιμη οδός πάνω στην οποία θα κινηθούν το επόμενο διάστημα. Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός, μετά την παραίτηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την επόμενη ημέρα της ερυθρόλευκης ομάδας. "Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρόκειται να διαλυθεί. Θα βρεθούν σίγουρα οι άνθρωποι που θα αναλάβουν την ΠΑΕ για να οδηγήσουν την ομάδα στη μεγαλύτερη κατηγορία" ανέφερε ο Νίκος Τσεκούρας στο magnesiasports, τονίζοντας ότι θα βγει κάτι θετικό από την αυριανή ανοικτή συγκέντρωση που διοργανώνει ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός.
Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 20:00 την Τετάρτη στο συνεδριακό κέντρο Forum και ανοικτή πρόσκληση έχει σταλεί σε όλους τους φιλάθλους και  φίλους του Ολυμπιακού Βόλου, τους επώνυμους επιχειρηματίες του Βόλου, τα διοικητικά συμβούλια των συνδέσμων φιλάθλων, το διοικητικό συμβούλιο και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, την ΕΠΣΘ, τον απερχόμενο και το νέο Δήμαρχο της πόλης.
Μάλιστα, το επόμενο διάστημα αναμένεται να συγκληθεί γενική συνέλευση της ΠΑΕ, αφού περάσουν κάποιες ημέρες από τη στιγμή που θα αποφασιστεί η ημερομηνία και ανακοινωθεί επισήμως στις εφημερίδες, όπως προβλέπεται από το καταστατικό ώστε να είναι καθ' όλα νόμιμη. Μέχρι τότε, οι διεργασίες για την εξεύρεση των ανθρώπων που θα αναλάβουν τις τύχες της ΠΑΕ αναμένεται να κορυφωθούν, για να μην χαθεί χρόνος για τη στελέχωση του ρόστερ και τον προγραμματισμό της νέας περιόδου.

Last modified onTuesday, 17 June 2014 12:08