noodles volos banner

Βοηθός στη Φορτούνα Ντύσελντορφ ο Γιώτης Σταματόπουλος

Ο Γιώτης Σταματόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και, όπως δηλώνουν οι Γερμανοί, «επιστρέφει στον Ρήνο». Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Φορτούνα Ντύσσελτορφ, www.f95.de, ο 41χρονος τεχνικός δήλωσε «χαρούμενος που θα είναι μέλος της οικογένειας της Φορτούνα» και πρόσθεσε: «Προσβλέπω σε μία μεγάλη σεζόν κατά την οποία θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε σαν σύλλογος».

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο προπονητής της Φορτούνα, Ολιβερ Ρεκ: «Γνωρίζω πολλά χρόνια τον Γιώτη Σταματόπουλο και εκτιμώ τις ικανότητές του. Έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν και δεν διακόψαμε την επαφή. Είμαι σίγουρος πως και τώρα θα ανταποκριθεί στα καθήκοντά του στον σύλλογο».

Ο Σταματόπουλος είναι απόφοιτος της σχολής προπονητών της Κολωνίας και κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro, έχει δουλέψει ως βοηθός προπονητή -μεταξύ άλλων- στις ομάδες Κ18 και Κ20 της Εθνικής Γερμανίας και στον Πανιώνιο ως βοηθός του Έβαλντ Λίνεν. Στους "Κυανέρυθρους" διετέλεσε και πρώτος προπονητής, όπως και στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, τον Τύρναβο και την Επισκοπή Ρεθύμνου και πρόσφατα στην Εσθονική Ταμέκα Ταρτού. Είναι γεννημένος στις 10.12.1972, μιλάει Γερμανικά και Αγγλικά και είναι επίσης κάτοχος πτυχίου Νομικής από το Πανεπιστήμιο της Κολωνίας.