noodles volos banner

Με γκολ του Ματθαίου, 1-0 οι Νέοι της ΕΠΣΘ

Ο Ματθαίου (με το Νο7) δέχεται τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του για το γκολ που σημείωσε Ο Ματθαίου (με το Νο7) δέχεται τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του για το γκολ που σημείωσε

Πολύ μεγαλύτερη αντίσταση απ’ ότι οι Παίδες βρήκαν οι Νέοι της ΕΠΣΘ στο δικό τους παιχνίδι με την ΕΠΣ Ευρυτανίας. Πάντως κατάφεραν απόλυτα δίκαια να επικρατήσουν με 1-0.

Στο 26’ ο Κατσαγεωργίου έκανε ένα υπέροχο πλασέ από πολύ πλάγια αριστερά, ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων δεν μπόρεσε να αποκρούσει, αλλά αμυντικός πάνω στη γραμμή σωτήρια έδιωξε την μπάλα.

Στο 35’ το διαγώνιο συρτό σου του Τάρε μπλόκαρε δύσκολα ο γκολκήπερ της Ευρυτανίας, ο οποίος στο 37’ δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στο εκπληκτικό δεξί σουτ με το εξωτερικό φάλτσο του Ματθαίου από τη δεξιά γωνία της περιοχής, που πήγε στο απέναντι πλαϊνό δίχτυ. Μ’ αυτόν τον θαυμάσιο τρόπο έγινε το 1-0 για την ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου. Στο 40’ οι Νέοι της ΕΠΣΘ έφτασαν σε μία πολύ καλή ευκαιρία, με την κεφαλιά του Τάρε έπειτα από τη σέντρα του Αγερώτη από την αριστερή πλευρά να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος έγινε περισσότερο παιχνίδι κέντρου και δεν υπήρχαν πολλές φάσεις, χωρίς πάντως να υπάρχει κάποια απειλή προς την εστία του Διαμαντόπουλου.

Στο άλλο ματς του 7ου ομίλου είχαμε ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 1-0 κι έτσι η ΕΠΣΘ έχει 15 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η Εύβοια με 12. Από ένα βαθμό, τέλος, έχουν Φθιώτιδα και Ευρυτανία.

ΕΠΣΘ: Διαμαντόπουλος, Μπόλης (84’ Μυλωνάς), Αγερώτης, Τσίλογλου, Δοδοντσίδης, Κανούτας, Μεγαγιάννης (70’ Τετριμμίδας), Ματθαίου (46’ Μπέκος), Κατσαγεωργίου (74’ Ακριβόπουλος), Τιμπλαλέξης, Τάρε

Last modified onWednesday, 20 December 2017 22:03