noodles volos banner

Θρίαμβος για τους Παίδες, ανατροπή και νίκη για τους Νέους

Φάση από τον αγώνα των Νέων την Τετάρτη (25/10) στο βοηθητικό του ΕΑΚ Φάση από τον αγώνα των Νέων την Τετάρτη (25/10) στο βοηθητικό του ΕΑΚ

Με νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα προεπιλογής της ΕΠΟ και στο πλαίσιο του 7ου ομίλου οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΘ, καθώς οι Παίδες θριάμβευσαν με 6-0, ενώ οι Νέοι με ανατροπή του σκορ νίκησαν πιο δύσκολα με 3-2. στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου Αναλυτικά:

Παίδες ΕΠΣΘ-Παίδες ΕΠΣΦ 6-0

Οι Παίδες της ΕΠΣΘ προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 4-0 κι έβαλαν κι άλλα δύο γκολ στην επανάληψη. Στο 3’ ο Τζιάνης της Αγίας Παρασκευής πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Τσεκούρα σε προσπάθεια του Ζαρίφη κι έγραψε το 1-0, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 20’, κρεμώντας τον εξερχόμενο Τσεκούρα. Στο 28’ και το 32’ χτύπησε δις και ο Θεόφιλος Ζαρίφης της Αγίας Άννας με σουτ από τα όρια της περιοχής και με προβολή και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε στο 60’ από τον Μπουμπούκη και στο 74’ από τον Χριστοδουλόπουλο, ενώ να σημειωθεί ότι δημιουργός στο δεύτερο και το πέμπτο τέρμα ήταν δημιουργός ο Καλόγηρος.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Πουλιάνας, Μπαϊράμης, Αδάμος, Κουτσιμπάνας, Χολέβας, Κωστούλας, Γκινίδης, Μπουμπούκης, Τζιάνης, Καλόγηρος, Ζαρίφης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Γκέκος, Μέμτσας, Χριστοδουλόπουλος, Σταμπουλής και Τζαφλέρης.
ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Τσεκούρας, Αποστόλου, Φαφούτης, Καλογιάννης, Πεπόνας, Δερματάς, Κωστάκης, Φίστι, Αδάμ, Κουρκουλιώτης, Παπαζαχόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παλάσκας, Καρανίκας, Λύτρας και Τσιγκόπουλος.

 

Νέοι ΕΠΣΘ-Νέοι ΕΠΣΦ 3-2

Το γρήγορο 0-1 από τον Ξηρογιάννη μόλις στο 4’ με εντυπωσιακό σουτ δεν πτόησε τους Νέους της ΕΠΣΘ, οι οποίοι όχι απλώς έφεραν τούμπα το ματς μέχρι το ημίχρονο, αλλά και πήραν διαφορά δύο τερμάτων, φτάνοντας στο 3-1 με τέρματα των Τάρε στο 27’ με κοντινή προβολή, Χατζηιωάννου στο 30’ με κεφαλιά και Τιμπλαλέξη στο 35’ με σουτ.

Εννιά λεπτά πριν τη λήξη, στο 81', η ατομική προσπάθεια και το εύστοχο τελείωμα του Αναγνωστόπουλου έφερε το 3-2 κι άλλα δεδομένα στο ματς, αλλά οι Νέοι της ΕΠΣΘ, παρότι κινδύνεψε η εστία τους, κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το τέλος.

ΝΕΟΙ ΕΠΣΘ: Τσιόβολος, Μπόλης, Λεϊμονής, Χατζηιωάνννου, Τσίλογλου, Φραγκούλης (50’ Κανούτας), Χρόνης, Μεγαγιάννης (64’ Ακριβόπουλος), Τάρε, Τιμπλαλέξης (86’ Μπέκος), Κατσαγεωργίου (71’ Δήμος)

ΝΕΟΙ ΕΠΣΦ: Τζοβάρας, Καυκιάς, Καλαμπλίκης (46’ Ρουμπής), Γεωργούσης, Σταθόπουλος, Σιντής (53’ Κατσιούλας), Τρουμπούλος, Ξηρογιάννης (70’ Σύρμος), Κωστόπουλος, Τσεκούρας, Αρβανίτης (53’ Αρβανίτης)

Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου είχαμε:

Παίδες: ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 8-0
Νέοι: ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 2-0

 *Η φωτογραφία είναι του Κώστα Κανούτα

 

Last modified onWednesday, 25 October 2017 20:37