noodles volos banner

Ζωντανοί για την πρωτιά οι Νέοι της ΕΠΣΘ με διπλό στην Καρδίτσα

Ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι Παίδες και οι Νέοι της ΕΠΣΘ στην 1η φάση του πρωταθλήματος Προεπιλογής, αφού στην τελευταία (7η) αγωνιστική έχουν ρεπό. Στα σημερινά εκτός έδρας ματς με τις Μικτές της Καρδίτσας στο Δημοτικό γήπεδο Κρύας Βρύσης οι μεν παίδες ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, ενώ οι Νέοι επικράτησαν με 0-2 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Αυτό σημαίνει ότι οι Παίδες αποκλείστηκαν, ενώ οι Νέοι θα περιμένουν να έρθει ισοπαλία το ματς της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στην Εύβοια και την Καρδίτσα, για να πάρουν αυτήν την πρόκριση στη 2η φάση, στην οποία γίνονται 4 νοκ-άουτ αγώνες ανάμεσα στους πρωταθλητές των τεσσάρων ομίλων.

Η ομάδα των Νέων της ΕΠΣΘ είναι πρώτη τώρα με 13 βαθμούς, ενώ ακολουθούν με 12 Καρδίτσα και Εύβοια, ωστόσο έχουν χάσει και οι δύο από την ΕΠΣΘ και σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας η ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου είναι αυτή που θα πανηγυρίσει την πρόκριση.

Στον αγώνα των Παίδων οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Ματθαίου στο 19’, αλλά ισοφαρίστηκαν στο 34’ με κεφαλιά του Αποστολόπουλου. Στη συνέχεια, παρότι είχαν πολύ καλή απόδοση, δεν κατάφεραν να φτάσουν σε ένα δεύτερο τέρμα.

Από την άλλη οι Νέοι δεν είχαν την απόδοση των Παίδων, αλλά ήταν πιο αποτελεσματικοί και με δύο γκολ του Μπάλλα, ένα σε κάθε ημίχρονο (33’ και 80’) πήραν τη νίκη, που τους δίνει πολλές ελπίδες.

Οι συνθέσεις των ομάδων μας:

ΝΕΟΙ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Τσιτσιρίκος, Χαντζόγλου, Μπιρμπίλης (46' λ. τρ. Ρέλλος), Βεργοζήσης, Θεοδωρόπουλος, Κούκιος (50' Νιαώτης), Κόφφας, Λιάτσικος, Δημόπουλος, Μπάλας (82' Σιόβας), Φουρκιώτης.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Πουλιάνας, Μπαϊράμης, Κόκκαλης, Γκόριας, Μαλαμούλης, Κωστόπουλος, Παπασακελλαρίου (65' Μπουμπούκης), Καλόγηρος (60' Τόγιας), Χριστόπουλος, Ματθαίου, Δήμος (70' Τσιτσικλής).

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:

6η αγωνιστική-Παίδες

 ΕΠΣ Καρδίτσας - ΕΠΣ Θεσσαλίας 1-1

ΕΠΣ Φωκίδας - ΕΠΣ Εύβοιας 0-4

ΕΠΣ Ευρυτανίας - ΕΠΣ Φθιώτιδας 0-7

Ρεπό: ΕΠΣ Βοιωτίας

Βαθμολογία

6η αγωνιστική

ΕΠΣ Καρδίτσας 13

ΕΠΣ Εύβοιας 13

ΕΠΣ Θεσσαλίας 12*

ΕΠΣ Βοιωτίας 6

ΕΠΣ Φθιώτιδας 5

ΕΠΣ Φωκίδας 1

ΕΠΣ Ευρυτανίας 0

* Η ΕΠΣ Θεσσαλίας δεν έχει πραγματοποιήσει το ρεπό της

 

6η αγωνιστική-Νέοι

ΕΠΣ Καρδίτσας - ΕΠΣ Θεσσαλίας 0-2

ΕΠΣ Φωκίδας - ΕΠΣ Εύβοιας 0-1

ΕΠΣ Ευρυτανίας - ΕΠΣ Φθιώτιδας 1-4

Ρεπό: ΕΠΣ Βοιωτίας

Βαθμολογία

6η αγωνιστική

ΕΠΣ Θεσσαλίας 13*

ΕΠΣ Καρδίτσας 12

ΕΠΣ Εύβοιας 12

ΕΠΣ Βοιωτίας 7

ΕΠΣ Φθιώτιδας 6

ΕΠΣ Φωκίδας 1

ΕΠΣ Ευρυτανίας 1

* Η ΕΠΣ Θεσσαλίας δεν έχει πραγματοποιήσει το ρεπό της

 

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

ΕΠΣ Εύβοιας - ΕΠΣ Καρδίτσας

ΕΠΣ Φθιώτιδας - ΕΠΣ Βοιωτίας

ΕΠΣ Ευρυτανίας - ΕΠΣ Φωκίδας

Ρεπό: ΕΠΣ Θεσσαλίας

Last modified onWednesday, 01 February 2017 23:56