noodles volos banner

Διπλό για τους Νέους της ΕΠΣΘ, έχασαν στο τέλος τη νίκη οι Παίδες

Οι Νέοι της ΕΠΣΘ, όπως παρατάχτηκαν κόντρα στην ΕΠΣ Φθιώτιδας Οι Νέοι της ΕΠΣΘ, όπως παρατάχτηκαν κόντρα στην ΕΠΣ Φθιώτιδας

Μία νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των Μικτών της ΕΠΣΘ στα πρωταθλήματα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Οι Νέοι της ΕΠΣΘ επικράτησαν της Φθιώτιδας με 0-2, ενώ οι Παίδες ήταν πολύ κοντά στο τρίποντο, αλλά τελικά ισοφαρίστηκαν σε 3-3. Τα δύο παιχνίδια έγιναν στο Ενωσιακό γήπεδο της Φθιώτιδας στον Φραντζή.  

Στο ματς των Νέων η ανωτερότητα της ομάδας του Αντώνη Μάνδαλου ήταν εμφανής. Ο Κώστας Δημόπουλος του Άρη Μελισσατίκων έβαλε τη σφραγίδα του και στα δύο τέρματα, αφού στο 10’ κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Θεοδωρόπουλος του Ιάσονα Α.Μ., ενώ στο 50’ σφράγισε τη νίκη των φιλοξενούμενων με δικό του γκολ.

Στην αναμέτρηση των Παίδων, η ομάδα της ΕΠΣΘ έβαλε δύο γρήγορα γκολ με τον Ηλία Χριστόπουλο του Άθλου στο 10’ και το 15’. Ο Τρούμπουλος μείωσε για τους γηπεδούχους σε 1-2, αλλά οι Μαγνησιώτες ξαναπήραν διαφορά δύο τερμάτων με τον Χριστόπουλο να φτάνει στο χατ-τρικ στο 48’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Ωστόσο, στο τελευταίο πεντάλεπτο οι παίκτες της ΕΠΣΘ Θεσσαλίας εμφανίστηκαν χαλαροί και δέχτηκαν δύο τέρματα 75’ και το 77’ (τα ματς των Παίδων διαρκούν 80 λεπτά) από τους Τρούμπουλο και Καψή, με συνέπεια να χαθεί μία σίγουρη νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων μας:

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΘ: Τάσος, Αφεντίτσας (60' Αναστασιάδης), Μαλαμούλης, Κόκκαλης, Κουτσιμπάνας, Παπασακελλαρίου, Κωστόπουλος, Καλόγηρος, (65' Παπαδήμος), Δήμος (30' Τσιτσικλής), Χριστόπουλος (70' Αναστασόπουλος), Ματθαίου (75' Τόγιας)

ΝΕΟΙ ΕΠΣΘ: Τσιτσιρίγκος, Χατζόγλου, Κλώθος, Μπιρμπίλης, Θεοδωρόπουλος, Λιάτσικος (75’ Σιόβας), Κόφφας, Νιαώτης, Δουλάς (48' Μπάλλας), Δημόπουλος, Φουρκιώτης (85' Μπόλης)

1paides

Η ομάδα Παίδων της ΕΠΣΘ στο σημερινό παιχνίδι

Αποτελέσματα 

2η αγωνιστική

Παίδες

ΕΠΣ Φθιώτιδας - ΕΠΣ Θεσσαλίας 3-3

ΕΠΣ Εύβοιας - ΕΠΣ Ευρυτανίας 7-0

ΕΠΣ Βοιωτίας - ΕΠΣ Καρδίτσας 3-7

Ρεπό: ΕΠΣ Φωκίδας

Βαθμολογία Παίδες

ΕΠΣ Καρδίτσας 6

ΕΠΣ Εύβοιας 4

ΕΠΣ Βοιωτίας 3

ΕΠΣ Θεσσαλίας 2

ΕΠΣ Φθιώτιδας 1 *

ΕΠΣ Ευρυτανίας 0

ΕΠΣ Φωκίδας 0 *

* Οι Ενώσεις με αστερίσκο έχουν κάνει το ρεπό τους

2η αγωνιστική

Νέοι 

ΕΠΣ Φθιώτιδας - ΕΠΣ Θεσσαλίας  0-2

ΕΠΣ Εύβοιας - ΕΠΣ Ευρυτανίας 4-0

ΕΠΣ Βοιωτίας - ΕΠΣ Καρδίτσας 2-3

Ρεπό: ΕΠΣ Φωκίδας

Βαθμολογία

ΕΠΣ Θεσσαλίας 6

ΕΠΣ Καρδίτσας 6

ΕΠΣ Βοιωτίας 3

ΕΠΣ Εύβοιας 3

ΕΠΣ Ευρυτανίας 0

ΕΠΣ Φωκίδας 0 *

ΕΠΣ Φθιώτιδας 0 *

* Οι Ενώσεις με αστερίσκο έχουν κάνει το ρεπό τους

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

ΕΠΣ Θεσσαλίας - ΕΠΣ Ευρυτανίας

ΕΠΣ Φωκίδας - ΕΠΣ Φθιώτιδας

ΕΠΣ Βοιωτίας - ΕΠΣ Εύβοιας

Ρεπό: ΕΠΣ Καρδίτσας

 

Last modified onWednesday, 02 November 2016 22:13