noodles volos banner

Τριάρα ξανά από τους Νέους της ΕΠΣΘ

Τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τη μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣΘ, που επιβλήθηκε στο Βόλο της αντίστοιχης της ΕΠΣ Τρικάλων με σκορ 3-1. Ο Τζοβάρας της ΑΕ 2002 πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ, το πρώτο στο 44ο λεπτό με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής και το δεύτερο με ατομική ενέργεια που ολοκλήρωσε με πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 70' με τον Μόρφου, όμως η χαρά τους κράτησε για λίγο καθώς πέντε λεπτά αργότερα, η ΕΠΣΘ έφθασε στο 3-1. Ο Σαλαμούρας σέντραρε και χωρίς πίεση με πλασέ ο Μασούρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η ομάδα του Γιώργου Γάτου έχασε αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα στη σημερινή αναμέτρηση και κέρδισε δίκαια με πολύ καλή απόδοση, παραμένοντας αήττητη με το απόλυτο των βαθμών και φυσικά, στην 1η θέση του ομίλου. Τέλος, είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλα τα ματς η ΕΠΣΘ έχει πετύχει τρία γκολ, 3-1 εκτός έδρας την ΕΠΣ Πιερίας, 3-2 εντός την ΕΠΣ Καρδίτσας, 3-1 σήμερα την ΕΠΣ Τρικάλων.
Η σύνθεση της ΕΠΣΘ: Σπηλιόπουλος, Κρανιάς, Κόκκαλης, Καραδήμητρος, Μπουρτζής (85' Πέτσης), Τσάμης, Σαμαράς (75' Μασούρας), Τσιάνος, Λιάκος (60' Μωυσίδης), Σαλαμούρας, Τζοβάρας.
H σύνθεση της ΕΠΣ Τρικάλων: Βουτσελάς, Καίκης, Γεωργίου, Μπαούσης, Τσιμπούκας, Ψύρρας, Πούλιος, Ντίνε, Ντόκος, Λουκάς, Αλεξανδρής.
Έπαιξαν και οι: Αλμπάνης, Μπακρατσάς, Τσακμάκης.

Φ.Γ.

Last modified onWednesday, 03 December 2014 18:51