noodles volos banner

Νίκη 3-0 για τους Παίδες της ΕΠΣΘ

Με νίκη 3-0 συνέχισε την πορεία της η ομάδα Παίδων της ΕΠΣΘ που καθοδηγεί από τον πάγκο ο Βαγγέλης Τσουκάλης. Στο σημερινό αγώνα κέρδισε την αντίστοιχη της ΕΠΣ Τρικάλων με 3-0 στο Olimpico sports club. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπάλλας έκανε το 1-0 στο 60ό λεπτό με απευθείεας εκτέλεση φάουλ και ο ίδιος παίκτης επτά λεπτά αργότερα, σηκμείωσε το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χαντζόγλου στο 74' με σουτ εκτός περιοχής που κατέληξε στο "παραθυράκι" της εστίας.
Εκτός από τα γκολ,  ευκαιρίες χάθηκαν στο πρώτο μέρος με σουτ του Τσελεπίδη που απέκρουσε οι αντίπαλος τερματοφύλακας και πλασέ άουτ του Φουρκιώτη, ενώ στην επανάληψη, δύο φορές ο Λιάτσικος από κοντά προσπάθησε να σκοράρει, αλλά τη μία αντέδρασε σωστά ο γκολκίπερ των Τρικάλων, την άλλη το σουτ έφυγε άουτ.
Οι Παίδες της ΕΠΣΘ έχουν πλέον δύο νίκες και μία ισοπαλία και την επόμενη εβδομάδα κοντράρονται με την ΕΠΣ Λάρισας εκτός έδρας στο ντέρμπι κορυφής.
Η σύνθεση της ΕΠΣΘ: Τσιτσιρίγκος, Κλώθος, Θεοδωρόπουλος, Μπριμπίλης (57'  Χαντζόγλου), Κούκιος, Κανελλάκης, Λιάτσικος, Μπαζής (65' Κόφφας), Φουρκιώτης (73' Δαρής), Μπάλλας,. Τσελεπίδης.
Η σύνθεση της ΕΠΣΤ: Κουτσάγιας, Νάκος Δ., Αγραφιώτης, Τσιούφης, Γερεντές, Καραγκούνης, Βασιλάκος, Τσιαντούλας,. Νικλητισώτης, Καρακώστας, Τσιαμάντας. Έπαιξαν και οι: Δεληλίγκας, Γριζανίτης, Νάκος Φ.

Last modified onWednesday, 03 December 2014 18:51