noodles volos banner

Απόλαυσαν γονείς και παιδιά την τελετή λήξης της ακαδημίας του Πυράσου

  • Published in ΕΠΣΘ

Παιδιά της ακαδημίας του Πυράσου και οι γονείς τους πήραν μέρος σε μία ξεχωριστή τελετή λήξης και την απόλαυσαν πραγματικά την Παρασκευή 8 Ιουνίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H ακαδημία του Πυράσου αποχαιρέτησε την αγωνιστική σεζόν 2017-2018 με μια ξεχωριστή, μοναδική τελετή λήξης που κράτησε γονείς και παιδιά στις εγκαταστάσεις του συλλόγου για περισσότερες από πέντε ώρες! Στο γήπεδο 5×5 “στήθηκαν” πίστες με εμπόδια και τα παιδιά επιδόθηκαν σε διάφορα διαγωνιστικά παιχνίδια, πριν φάνε και αρχίσουν να παίζουν ποδόσφαιρο.

Στον χώρο του γηπέδου τένις στήθηκαν τραπέζια και καρέκλες, όπου οι γονείς απόλαυσαν τη μεταξύ τους παρέα τους και είχαν πολλά να πουν. Και λίγο πιο δίπλα οι ψησταριές. Τα παιδιά έφαγαν σουβλάκια, λουκάνικα, τυροπιτάκια, ήπιαν αναψυκτικά και διασκέδασαν …με την ψυχή τους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπροσωπώντας τον Δήμο Βόλου η κα. Τοκαλή-Μποντού και οι κ.κ. Πράττος κιαι Ζέρβας. Η διοίκηση του Πυράσου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς για τη συνεργασία σε αυτή την εκδήλωση, τους καταστηματάρχες της Ν. Αγχιάλου για την προσφορά τους στα κρέατα και φυσικά όλους όσοι παρευρέθησαν. Ήταν μια απολύτως πετυχημένη τελετή λήξης της ακαδημίας, ένα πανηγύρι το οποίο φιλοδοξούμε να καθιερώσουμε κάθε χρόνο. Εκ μέρους της διοίκησης εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τους γονείς για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλη τη σεζόν με μοναδικό γνώμονα την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων υποδομής και το ραντεβού μας ανανεώθηκε για τον Σεπτέμβριο… Γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΥΡΑΣΟΣ".