noodles volos banner

Με 2-1 επικράτησε των Λεχωνίων ο Αχιλλέας

  • Published in ΕΠΣΘ

Στο γήπεδο του Αϊδινίου, ο Αχιλλέας Αχιλλείου επικράτησε της Αθλητικής Ένωσης Λεχωνίων Νηλέα με 2-1 στον αγώνα κατάταξης μεταξύ των όγδοων των δύο ομίλων της Β’ ΕΠΣΘ.

Το ματς, κατά γενική ομολογία, ήταν νευρικό και σκληρό, με πολύ παιχνίδι κέντρου κι αρκετές δυνατές μονομαχίες. Ο Αχιλλέας ήταν, όμως, αυτός που είχε την ελαφρά υπεροχή και κατάφερε, τελικώς, να κερδίσει.

Η ομάδα του Αχιλλείου προηγήθηκε στο 25ο λεπτό, με τέρμα του Σιούτη ύστερα από κεφαλιά-ασίστ του παίκτη-προπονητή, Γιάννη Παναγιώτου. Ο Νηλέας αντέδρασε και προσπάθησε να απαντήσει πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, κάτι που κατάφερε τελικώς στο 41'. Ο Ντίνος Χατζηκώστας ανατράπηκε εντός περιοχής του Αχιλλέα από τον Ξινό, με τον διαιτητή Χαλβατζάκο να υποδεικνύει πέναλτι. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Καμπέρης, ο οποίος σημάδεψε σωστά, νικώντας τον Ντάλλα, για το 1-1.

Στις πρώτες στιγμές του δευτέρου μέρους, ο Αχιλλέας έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, με τον Παναγιώτου να σημαδεύει με κεφαλιά το δοκάρι της εστίας του Παλαιορούτη. Η ομάδα του Αχιλλείου προειδοποίησε και "χτύπησε" τελικώς στο 65', με τέρμα "καρμπόν" με το 1-0. Ξανά ο Παναγιώτου "σέρβιρε" με το κεφάλι στον Σιούτη, ο οποίος εκτέλεσε δεύτερη φορά τον πορτιέρε του Νηλέα για το 2-1 και το νέο προβάδισμα του Αχιλλέα.

Το σκορ παρέμεινε αμετάβλητο μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, παρά το νέο δοκάρι του Σιούτη στο 80', με τον Αχιλλέα να κερδίζει τον αγώνα κατάταξης, να οδηγεί σε σίγουρο υποβιβασμό την ομάδα του Νηλέα και να περιμένει τη δικαίωση του Ρήγα Φεραίου και την παραμονή του στη Γ' Εθνική, προκειμένου να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Β' ΕΠΣΘ.

ΑΕ ΛΕΧΩΝΙΩΝ ΝΗΛΕΑ (Κοκκινάκης): Παλαιορούτης, Ξενάκης (89' Πανόπουλος), Ντενίς, Μανούσος, Χατζηκώστας Σ., Χρυσοχοΐδης, Φιλίππου, Αγγελής (60' Καραγιάννης), Μπούρντα (65' Μαμούρης, 72' λ.τρ. Μπακογιάννης), Χατζηκώστας Ν., Καμπέρης

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ (Παναγιώτου): Ντάλλας, Τσεκούρας, Μαλλιαρός, Τσουκάρας, Γρούνας, Χορταργιάς, Παναγιώτου, Ξινός (46' Κορέτα), Σπανός (80' Στεργίου), Χασιώτης, Σιούτης (90+' Μόσχος)