noodles volos banner

Θα επισκεφθεί την ακαδημία της Τβέντε στην Ολλανδία η Αγ. Παρασκευή

  • Published in ΕΠΣΘ

Δεύτερο εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ολλανδία θα κάνει η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής από τις 14 έως τις 20 Μαΐου, που θα επισκεφθεί την ακαδημία της Τβέντε. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής Βόλου στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών για θέματα προπονητικής Παιδικού Ποδοσφαίρου και όχι μόνο με ακαδημίες άλλων χωρών, ανακοινώνει την πραγματοποίηση του δεύτερου εκπαιδευτικού ταξιδιού της στην ακαδημία της FC TWENTE της Ολλανδίας από την 1η έως τις 20 Μαΐου 2018.

Μετά την πρώτη επίσκεψη στην ακαδημία της KRC GENK Βελγίου τον Μάρτιο του 2016, η Σχολή μας, αφουγκραζόμενη τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες της εποχής, πρωτοπορεί φροντίζοντας πάντα και πρώτη απ' όλους να εισάγει και να εφαρμόζει καινοτόμα προγράμματα.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου της FC TWENTE, εφαρμόζοντας ένα μακροχρόνιο πλάνο (2016-2020), αναπτύσσει ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου (ELITE YOUTH) και στοχεύει στη στελέχωση της επαγγελματικής της ομάδας του συλλόγου κατά 50% από γηγενείς ποδοσφαιριστές"   

Last modified onWednesday, 09 May 2018 22:22