noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

  • Published in ΕΠΣΘ
Γιαμαλής και Νούσιας στον αγώνα Σαρακηνός-Ηρακλής 3-0 Γιαμαλής και Νούσιας στον αγώνα Σαρακηνός-Ηρακλής 3-0

Τα έξι από τα ματς της 24ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ διεξήχθησαν σήμερα Σάββατο (28/4), με το Άνθιμος Γαζής-Σκιάθος να αναβάλλεται. Ο Θησέας διέλυσε με 7-0 τον Παγασητικό και θέλει πλέον έναν βαθμό την επόμενη βδομάδα, για να στεφθεί πρωταθλητής. Τέσσερα γκολ έβαλε ο Βλάχος (5’, 45’, 68’, 82’), δύο ο Αραμπατζής ( 24’, 85’) και ένα ο Γκουγκούδης (87’).

Όμορφο παιχνίδι, με πέντε γκολ, αρκετές εκατέρωθεν ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα τέρματα διεξήχθη στο Στεφανοβίκειο, εκεί όπου ο Διαγόρας κέρδισε τον Πρωτεσίλαο με 4-1. Οι Γουτούλης (33') και Πάσχος (37') έδωσαν προβάδισμα στους γηπεδούχους για τη νίκη στο πρώτο μέρος, την οποία κλείδωσαν στο 48' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καναβού. Ο Θοδωρής Κόρκος στο 65', για λογαριασμό του Πρωτεσίλαου, μείωσε σε 3-1, με το τελικό 4-1 να σημειώνεται στο 89' από τον Κ Καραπλιάγκο.

Ο Σαρακηνός κέρδισε με 3-0 τον Ηρακλή στο πολύ κακό γήπεδό του. Ο Γιαμαλής στο 30’ μετά από πάσα του Τσεκούρα με αριστερό βολ πλανέ έγραψε το 1-0, ενώ στο δεύτερο μέρος σε ένα  χρονικό σημείο που ο Ηρακλής πίεζε, έγινε το 2-0 με αυτογκόλ με τα κεφάλι του Πετρόπουλου μετά από κόρνερ (65’). Το τελικό 3-0 ήταν υπόθεση του Παπαστεργίου, που επανεμφανίστηκε μετά από καιρό και δύο λεπτά μετά την είσοδο του σκόραρε στο 73’ με κεφαλιά.

Πολλά γκολ μπήκαν στο ΕΤΒΑ, εκεί που ο Πύρασος κέρδισε με 2-5 τον Πηλέα, με τους Αγχιαλίτες να έχουν σε μεγάλη μέρα τους Σαμαρά και Ζαχαράκη, που σημείωσαν τρία και δύο τέρματα αντίστοιχα (21’ Τσελεπίδης, 44’ Μπραχιμάι-15', 75' Ζαχαράκης, 19', 35', 90' Σαμαράς). 

Στο Σέσκλο, η Ακρόπολη με μεστή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε τον Αίαντα Σούρπης με 3-0. Τον δρόμο της νίκης για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Μιχολίτσης στο 65', σκοράροντας πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Οι Χάνος (78') και Παγώνης (79') έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Γιάννη Ακτσιαλή, απέναντι σε έναν Αίαντα που στη σύνθεσή του είχε 12 ποδοσφαιριστές.

Διπλό οριστικής σωτηρίας για την Αγία Παρασκευή, που και μαθηματικά πέτυχε την παραμονή της μετά το 1-3 επί του Μαγνησιακού. Ο Καραγιάννης άνοιξε το σκορ στο 47’, στο 57’ Αλαμάνης έκανε το 0-2, για να μειώσει στο 70’ ο Χατζητρακόσιας σε 1-2. Ωστόσο στο 92’ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Αλαμάνης έγραψε το τελικό 1-3.

Η Β' ΕΠΣΘ

Στον Α'  όμιλο της Β' ΕΠΣΘ η Αγία Άννα συνέτριψε τον Εθνικό με 7-1 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Olimpico. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Φιλατζικιώτης (15'), Ζαρίφης (25', 37'), Λίτσος (53', 65', 75') και Σεραφείμ Τσιουρέλης (70').

Στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Νηλείας, ο Τοξότης πήρε το "διπλό" με 2-1 επί της Αθλητικής Ένωσης 2002. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18' με τον Κουβαρά, με τις δύο κεφαλιές του Νίκου Δενελάβα στο 34' και στο 58' να φέρνουν "τούμπα" το ματς. Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά της ομάδας του Γιώργου Καραμίχαλου, τραυματίστηκε ο Καλαϊτζίδης στο 30'. Ο ποδοσφαιριστής αντικαταστάθηκε, με το πρόβλημα στον αστράγαλό του να δείχνει σοβαρό. Επίσης, στο τέλος της αναμέτρησης, υπήρξε μία σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν, δίχως να δίνεται συνέχεια.

Η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Ελευθεριακό, με σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο τέλος του πρώτου μέρους με τέρμα του Τζούντι Οσάφι, με την ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη να ισοφαρίζει στο 70', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζηκώστα. Οι γηπεδούχοι είχαν επίσης δύο δοκάρια με τον Μπικοράρο και τον Φιλίππου.

Στον Β' όμιλο της Β' ΕΠΣΘ ανώτεροι οι Μυρμηδόνες "φιλοδώρησαν" με έξι τέρματα τον Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων, στο γήπεδο του Πλατάνου. Ακριβός (20', 80') και Μπούρχας (70', 75') πέτυχαν από δύο τέρματα, με τους Κώστα Μπίνα (32') και Κατσαβριά (60') να διαμορφώνουν κι αυτοί με τα γκολ τους το τελικό 6-0, που δείχνει την ανωτερότητα της ομάδας των Σκούρα-Βούλγαρη. 

Με 5-0 επικράτησε η Αγχίαλος του Αγροτικού Αϊδινίου. Οι γηπεδούχοι άργησαν να σκοράρουν, αφού έβαλαν  το πρώτο γκολ στο 43’ με τον πλασέ του Μαυρόπουλου. Όμως στο δεύτερο μέρος έφτασαν γρήγορα στο 3-0 με την κεφαλιά του Τσαντόπουλου και το σουτ του Καραγιώργου, ενώ ο Μαυρόπουλος πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ στο 66’, για να κλείσει το σκορ ο Τσέλιος στο 80’

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο:

Α’ ΕΠΣΘ

Ακρόπολη- Αίας 3-0

Σαρακηνός- Ηρακλής Β. 3-0
Πηλέας- Πύρασος 2-5
Μαγνησιακός- Αγ. Παρασκευή 1-3
Θησέας- Παγασητικός 7-0
Διαγόρας- Πρωτεσίλαος 4-1
Ανθ. Γαζής- Σκιάθος αναβολή

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

Α.Ε. 2002-Τοξότης 1-2

Αγία Άννα-Εθνικός 7-1

Ένωση Λεχωνίων Νηλέα-Ελευθεριακός 1-1

Β’ ΕΠΣΘ/Β’ όμιλος

Αγχίαλος-Αγροτικός 5-0

Μυρμηδόνες-Ηρακλής Α.Θ. 6-0

Last modified onSunday, 29 April 2018 09:00