noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

  • Published in ΕΠΣΘ
Φάση από τον αγώνα Πανιώνιος-Αγροτικός με πρωταγωνιστή τον νεαρό Κακαλιά Φάση από τον αγώνα Πανιώνιος-Αγροτικός με πρωταγωνιστή τον νεαρό Κακαλιά

Για την 20η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΘ, ο Διαγόρας κέρδισε στην έδρα του με 2-0 τον Ηρακλή χάρη σε γκολ του Πάσχου στο 43' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γουτούλη και του Καραμανλή στο 61' με τελείωμα από τη μικρή περιοχή μετά από μπαλιά του Φαράντου. 

Στον Πτελεό, ο Πρωτεσίλαος με γκολ στο 1' του Θ. Παπαδόπουλου, που σκόραρε με κεφαλιά και με δημιουργό του τέρματος τον Βαλωτή, επιβλήθηκε με 1-0 του Πυράσου. 

Ο Σαρακηνός έφυγε με το διπλό από τη Σκιάθο με 1-4 το πρωί της Κυριακής. Στο 49’ έγινε το 0-1 από τον Σιγαλάκο και στο 55’ το 0-2 από τον Κοντοβά, ο οποίος μετά τη μείωση από τον Φιλιπππούλη στο 58’ σε 1-2, έκανε στο 68’ με πέναλτι το 1-3. Ο Χρήστος Γκάμπας, που κέρδισε το πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 75’.

Στη Σούρπη από έναν βαθμό πήραν Αίας και Μαγνησιακός μετά το μεταξύ τους 1-1. Στο 17'  ο Μαγιόγλου άνοιξε το σκορ (0-1) με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λιάρου, ενώ ισοφάρισε ο Τσόγκας με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής στο 42'. Δοκάρι είχε ο Κωστούλας σε φάουλ στο 30' για τον Αίαντα και για τον Μαγνησιακό οι Θεοδωρόπουλος στο 0-1 και Δανιλόπουλος προς το τέλος του αγώνα. 

Ο Παγασητικός πήρε σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη με 2-1 απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους, την Αγία Παρασκευή, η οποία προηγήθηκε στο 15’, αλλά ο Τσένα με δύο γκολ στο 35’ (πανέμορφο σουτ στο παραθυράκι) και στο 60’ (μακρινή λόμπα σε κενή εστία) χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Βαγγέλη Τάχου.  

Η Β’ ΕΠΣΘ

Τους 18 βαθμούς έφτασε η Δύναμις στο πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ μετά το υπέρ της 1-0 επί της ουραγού Ιωλκού με γκολ του Ντεμιάν Μπαρδόκου με κεφαλιά στο 25’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Έκπληξη είχαμε στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς, με τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου να παίρνει ισοπαλία με 1-1 από τον γηπεδούχο Ιάσονα. Το 0-1 έγινε στο 33' με τον Γιαννέλη και ισοφάρισε ο Μπερτζέμης στο 61' 

Ο τραυματισμός του Βασίλη Νάνου των φιλοξενουμένων ήταν το μελανό σημείο του αγώνα Δήμητρα-Απόλλων Καναλίων 2-2 για τον δεύτερο όμιλο, καθώς λίγο πριν το τέλος του γύρισε η γλώσσα και υπέστη διάσειση μετά από διεκδίκηση στον αέρα. Το ματς διακόπηκε για ένα 20λεπτο, αλλά ήδη ο 20χρονος ποδοσφαιριστής είναι καλύτερα στην υγεία του. Η ομάδα του Θανάση Βλαχόπουλου έκανε την έκπληξη, προηγούμενη μάλιστα 0-2, με τον προπονητή της πρωτοπόρου Δήμητρας. Μ. Ανδρωνά, να θεωρεί ότι το αποτέλεσμα είναι συνέπεια της χαλαρότητας των παικτών του. Δύο γκολ στο πρώτο μέρος σημείωσε ο Αργύρης Δημόπουλος για τον Απόλλωνα (με κοντινό πλασέ έπειτα από πάσα του Νίκου Δημόπουλου στο 18' και απευθείας φάουλ αππό τα 30 μέτρα στο 25'). Η Δήμητρα ανέτρεψε το σκορ στην επανάληψη με τέρματα των Κωστούλα και Κακλιά στο 69' και το 85', ενώ ακυρώθηκαν για οφσάιντ και δύο γκολ του Αραπίτσα στο 80' και το 90'. Παράλληλα, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρια με τους Αραπίτσα και Ξηροκώστα. 

Η διοίκηση της Δήμητρας εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή Β. Νάνο, ενώ ευχαριστεί και τον εκτελούντα χρέη γιατρού αγώνα Ν. Μπιρμπίλη, η επέμβαση του οποίου ήταν καθοριστική για την υγεία του παίκτη. 

Οι δεύτεροι Μυρμηδόνες πήραν το τρίποντο με το 2-0 επί του Ερμή στην έδρα τους και μείωσαν στους έξι βαθμούς από τη Δήμητρα. Τα γκολ σημείωσαν οι Δ. Μπούρχας στο 31', που βγήκε στο τετ-α-τετ, και ο Πιπινής στο 56' μετά από πάσα του σκόρερ του πρώτου τέρματος. 

Πολλά γκολ είχαμε στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, όπου ο Πανιώνιος για την 18η μέρα του β’ ομίλου επιβλήθηκε με 6-2 του Αγροτικού Αϊδινίου, με τα επτά τέρματα από τα οκτώ της συνάντησης να σημειώνονται στο δεύτερο μέρος. Ο Κιπτίου με εκπληκτικό σουτ στο απέναντι παραθυράκι έκανε το 1-0 στο 40’, ενώ μετά την ισοφάριση σε 1-1 στις αρχές της επανάληψης  με κεφαλιά του Μπαρμπαγιαννάκου, έγινε το 2-1 στο 60’ από τον Τσακίρη. Πάλι ο Αγροτικός έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά του Αθ. Βαλκανιώτη στο 65', αλλά ακολούθησαν τέσσερα γκολ για τον Πανιώνιο με Κιπτίου στο 68’, Ντόντη στο 69’, Στεργίου στο 79’ και ξανά του Ντόντη στο 89’.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή (18/3):

Α’ ΕΠΣΘ/20η αγωνιστική

Παγασητικός-Αγία Παρασκευή 2-1

Σκιάθος-Σαρακηνός 1-4

Διαγόρας - Ηρακλής Β. 2-0

Πρωτεσίλαος - Πύρασος 1-0

Αίας - Μαγνησιακός 1-1

Β' ΕΠΣΘ/18η αγωνιστική

A’ όμιλος

Δύναμις-Ιωλκός 1-0

Ιάσων Α.Μ. - Κένταυρος Ν.Π. 1-1

Β’ όμιλος

Πανιώνιος-Αγροτικός 6-2

Δήμητρα - Απόλλων Καναλίων 2-2

Μυρμηδόνες - Ερμής 2-0

 

Last modified onMonday, 19 March 2018 02:19