noodles volos banner

Επιμόρφωση των προπονητών της Αγίας Άννας στο Βέλγιο από την KRC GENK

  • Published in ΕΠΣΘ

Ανακοίνωση για την επιμόρφωση των προπονητών της ακαδημίας της στις εγκαταστάσεις της βελγικής KRC Genk εξέδωσε η Αγία Άννα. Αναλυτικά:

«Πραγματοποιήθηκε από 25 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2018 η προγραμματισμένη επιμόρφωση των προπονητών της σχολής μας έπειτα από επίσημη πρόσκληση μιας εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών συλλόγων - σε επίπεδο ακαδημιών- της Βελγικής KRC GENK. Αυτό επετεύχθη κυρίως λόγω της μακροχρόνιας γνωριμίας του προπονητή της σχολής μας κ. Γρηγοριάδη Κώστα με τον προπονητή τερματοφυλάκων της GENK κ. Roex Gilbert, τον οποίον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια για την άριστη φιλοξενία του, δεσμευόμενοι να την ανταποδώσουμε στο μέλλον.

Οι προπονητές κκ. Παπαρρίζος Παναγιώτης, Καραλής Λεωνίδας, Χατζάκος Δημήτρης, Αθανασιάδης Νίκος και Φιλατζικιώτης Αλέξανδρος συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο της σχολής κ. Σίμο Ιωάννη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων όλων των τμημάτων της Βελγικής ομάδας από το U7 μέχρι και την αντρική ομάδα.

Επίσης οι προπονητές είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους Βέλγους συναδέλφους τους για θέματα που αφορούν την προπόνηση των αναπτυξιακών ηλικιών, ενώ ο κ. Σίμος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την οργάνωση και λειτουργία της ακαδημίας από τον τεχνικό διευθυντή κ. Daerden Koen. Ευελπιστούμε η επίσκεψη αυτή να αποτελέσει την αρχή μιας μακροχρόνιας "ποδοσφαιρικής σχέσης" μεταξύ των δύο πλευρών».

Last modified onThursday, 08 March 2018 14:12