noodles volos banner

Έκοψε πίτα και βράβευσε Θεοδώρου, Πανόπουλο και Πλατανιά ο ΣΠΠΜ

  • Published in ΕΠΣΘ
Οι τρεις προπονητές που βράβευσε ο ΣΠΠΜ μαζί με τον ταμία του συνδέσμου, Μιχάλη Βαγγόπουλο Οι τρεις προπονητές που βράβευσε ο ΣΠΠΜ μαζί με τον ταμία του συνδέσμου, Μιχάλη Βαγγόπουλο

Το Σάββατο στο ξενοδοχείο Volos Palace και σε μία κατάμεστη αίθουσα ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας στο διάλειμμα σεμιναρίου που διοργάνωσε για τις αναπτυξιακές ηλικίες με πέντε διακεκριμένους και ειδικευμένους ομιλητές,  έκοψε την πίτα του και βράβευσε τρεις προπονητές: τον Θάνου Θεοδώρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ και του Κυπέλλου  με την ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού, τον Βασίλη Πανόπουλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΘ και τον Γιώργο Πλατανιά για την άνοδο στη Α’ Εθνική γυναικών με την ομάδα Α.Σ. Βόλος 2004.

Ο πρόεδρος ΕΠΣΘ, κ. Περικλής Λασκαράκης, βράβευσε τον Θάνο Θεοδώρου, ο Σάκης Τσιώλης τον Βασίλη Πανόπουλο, λέγοντάς του ότι στις μικρές κατηγορίες η διάκριση είναι ακόμη πιο δύσκολη, και ο Γιώργος Καλιακούδας, ο οποίος ως πρόεδρος του συνδέσμου έκοψε και την πίτα, τον Γιώργο Πλατανιά.

Να σημειωθεί ότι κληρώθηκαν για τους προπονητές δύο δωροεπιταγές αξίας 60 ευρώ από γνωστό αθλητικό κατάστημα της πόλης του Βόλου, με τους τυχερούς να είναι οι Χρόνης Σαπουνάς και Κώστας Λιάρος.

Ο κ. Λασκαράκης στον χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτή τη χρονιά θα κάνουμε κάτι παραπάνω για τους προπονητές. Επεξεργαζόμαστε σχέδια με την Ομοσπονδία, στην οποία φέτος είχα τη χαρά να εκλεγώ. Θα ακολουθήσει μία σχολή μέσα στη χρονιά διπλώματος UEFA B’. Δώστε μεγάλο βάρος στην εκπαίδευσή σας. Είναι περιττό να σας το πω εγώ. Είστε η βιτρίνα της κάθε ομάδας μ’ ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίζετε δυνατοί και υγιείς».

Οι δηλώσεις των προπονητών που τιμήθηκαν

Σε ό,τι αφορά τους τρεις τεχνικούς που βραβεύθηκαν, τόνισαν:

Θάνος Θεοδώρου: «Χρειάζεται να υπάρξει υπομονή και μεγάλη δύναμη, ώστε να αντέξουμε τις συνθήκες, που κατά τη γνώμη μου που κάθε χρόνο χειροτερεύουν, ειδικά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πολλές φορές είμαστε μόνοι μας, αλλά όσο πιο δυνατοί εμείς παραμείνουμε είτε σε συναδελφικό επίπεδο είτε ο καθένας ατομικά, τόσο θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στον χώρο, στον οποίον είμαστε λόγω αγάπης κι όχι οικονομικών απολαβών. Εύχομαι ο καθένας από σας να πετύχει ό,τι καλύτερο μπορείτε και όσοι δεν έχουν πάρει ένα νταμπλ να μπορέσετε να τα κάνετε κι εσείς, γιατί σας δίνει ψυχολογία να συνεχίσετε και να παραμείνετε στον χώρο».

Βασίλης Πανόπουλος: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του συνδέσμου, οι οποίοι καταφέρνουν και πραγματοποιούν τέτοιες εκδηλώσεις και καλούν σημαντικά πρόσωπα, όπως είναι ο κ. Τσιώλης. Ένα πράγμα θα πω, να έχετε όλοι όραμα».

Γιώργος Πλατανιάς: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, καθώς είμαι ατελείωτες ώρες στο γήπεδο. Είναι η τρίτη φορά που ανεβαίνω ωε δεύτερος, θέλω μία φορά ν’ ανέβω ως πρώτος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Αναγνώστου, καθώς ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε και μ’ έβαλε στον χώρο της προπονητικής, γιατί ήμουν ξένος εδώ στη Μαγνησία, όταν ήρθα από την Ελευσίνα. Χίλια ευχαριστώ, Χρήστο».

1pita sppm

Το Δ.Σ. του Σ.Π.Π.Μ. με τον επίτιμο πρόεδρό του, κ. Σαρρή, και τον Σάκη Τσιώλη

3pita sppm

Ο πρόεδρος του Σ.Π.Π.Μ., Γιώργος Καλιακούδας, κόβει την πίτα

4pita sppm

Ο Άγγελος Καλιακούδας τράβηξε τους λαχνούς, που αντιστοιχούσαν σε δύο δωροεπιταγές