noodles volos banner

Η αποστολή του Θησέα για τον ημιτελικό κόντρα στη Νίκη

  • Published in ΕΠΣΘ

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (28/2, 15:00) ο Θησέας, κόντρα στη Νίκη Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Παπαστεργίου δεν μπορεί να υπολογίζει στα αγωνιστικά πλάνα του τους Τανάγια, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς και Γκουγκούδη που αισθάνεται κάποιες μικροενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Άπαντες στις τάξεις της πρωτοπόρου ομάδας της Α' ΕΠΣΘ περιμένουν πώς και πώς αυτό το παιχνίδι, με στόχο μία καλή εμφάνιση, ανάλογης της πολύ καλής πορείας που έχουν, μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, υπάρχει πίστη πως αν ο Θησέας καταφέρει να αποτυπώσει στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού το ποδόσφαιρο που ξέρει να παίζει, η πρόκριση στον τελικό του θεσμού είναι εφικτή, παρά το γεγονός πως είναι το αουτσάιντερ. Εξάλλου, όταν αγωνίζεσαι σε ένα παιχνίδι νοκ-άουτ που νίκη σημαίνει τελικός, τίποτα δεν είναι απίθανο. Ο κ. Παπαστεργίου έχει εικόνα του προσεχούς αντιπάλου του και θέλει να πιστεύει πως η ομάδα του θα αποδώσει καλά, όπως στις περισσότερες φετινές εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Η 18αδα της ομάδας της Αγριάς, ενόψει Νίκης, είναι η εξής:

Στούκας, Καγιάννης, Ρουκάς, Αναστασίου, Ιωάννου, Μοράλες, Αραμπατζής, Βλάχος, Μερμίγγης, Καραλόπουλος, Μίλτος, Ζάγκας, Δημουλάς, Κοτζαθανάσης, Σφάκας, Ισά, Αντζούρης, Οικονόμου.

Last modified onTuesday, 27 February 2018 18:56