noodles volos banner

Αποκλείστηκαν με γκολ στις καθυστερήσεις οι Παίδες

  • Published in ΕΠΣΘ

Ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς των Παίδων της ΕΠΣΘ με την ΕΠΣ Μακεδονίας στο ΔΑΚ Κατερίνης για τη φάση των 16 στο πρωτάθλημα Προεπιλογής της ΕΠΟ θα λήξει ισόπαλο με 1-1 και θα πάει στα πέναλτι (σ.σ. στους παίδες δεν υπάρχει παράταση), τελικά η ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις και έχασε με 2-1, με συνέπεια να αποκλειστεί από τη συνέχεια. Αυτό έγινε βέβαια με ψηλά το κεφάλι, αφού η ΕΠΣ Μακεδονίας είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος.

Μόλις στο 4’ μετά από συρτή σέντρα από τα δεξιά ο Κολώνιας με άψογο πλασέ στην κλειστή γωνία του Φαϊτατζόγλου έκανε το 0-1 για την ΕΠΣ Θεσσαλίας. Όπως έβαλε νωρίς στο πρώτο μέρος το δέχθηκε και νωρίς στην επανάληψη η ΕΠΣΘ. Από κόρνερ του Τασιούρα από την αριστερή πλευρά, ο Χαραλάμπογλου πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά προς τα πίσω με πλάτη προς την  εστία έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Πουλιάνα για το 1-1.

Το 2-1 έγινε από τον ίδιο παίκτη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, δηλαδή στο 82’, εφόσον τα ματς των Παίδων διαρκούν 80 λεπτά. Η ΕΠΣΘ απέτυχε να ολοκληρώσει αντεπίθεση και με ανοιχτή την άμυνα δέχθηκε αυτή κόντρα, που κατέληξε στο μοιραίο τέρμα. Συγκεκριμένα ο στόπερ Κοντινάκης έδωσε στη μεσαία γραμμή για τον Στεφανίδη κι αυτός πέρασε κάθετα για τον Χαραλάμπογλου, που βγήκε στο τετ-α-τετ με τον Πουλιάνα, τον οποίον πέρασε και σε κενή εστία με πλασέ έκανε το τελικό 2-1. Στη φάση ήταν και ο Δρόσος, που δεν μπόρεσε να μαρκάρει τον αντίπαλό του. 

Διαιτητής ήταν η κα Τσιοφλίκη της ΕΠΣ Λάρισας. 

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Φαϊτατζόγλου, Στεφανίδης, Τρέμμας, Κοντινάκης, Τσουρούκης, Πορτοκαλάς, Τασιούρας, Ακτσελής, Χαραλάμπογλου, Πιτιλάκος, Μάρτος

ΕΠΣ ΘΕΣΣAΛΙΑΣ: Πουλιάνας, Μπαϊράμης, Κασιούρας, Σανάι, Κουτσιμπάνας, Κωστούλας, Μπουμπούκης, Χολέβας, Κολώνιας, Καλόγηρος, Παναγούλας

Έπαιξαν και οι: Γλυκός, Ζαρίφης, Δρόσος, Τζαφλέρης

Last modified onFriday, 16 February 2018 11:31