noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

  • Published in ΕΠΣΘ
Φάση από το αγώνα Ηρακλής Β.-Αγ. Παρασκευή Φάση από το αγώνα Ηρακλής Β.-Αγ. Παρασκευή

Την 12η νίκη του σε 13 ματς πήρε ο πρωτοπόρος Θησέας, ο οποίος πέρασε ... αέρας από τη Σούρπη με 5-1 εις βάρος του τοπικού Αίαντα (25’ πεν. Κατσιαβριάς - 6’ Οικονόμου, 8’ Γκουγκούδης, 42’ Αραμπατζής, 69’ Μυρμίγκης, 86’ Δημουλάς).

Ο Διαγόρας διέλυσε τον Άνθιμο Γαζή με 10-1 με τέσσερα γκολ του Γουτούλη, τέσσερα του Κουβελά και δύο του Πάσχου (4’, 37’, 38’, 74’ Γουτούλης, 31’, 60’, 63, 76' Κουβελάς, 10', 29' Πάσχος).

Ο Πρωτεσίλαος επιβλήθηκε με 2-1 του Σαρακηνού, που έχει παράπονα για τη διαιτησία. Οι φιλοξενούμενοι πιστεύουν ότι το πέναλτι από το οποίο προήλθε το νικητήριο γκολ των Πτελεατών δεν υπάρχει, καθώς Ντούρο και Παπαδόπουλος αλληλοτραβιούνται και ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι για χέρι στο 80'. Στο 19' ο Κοντοβάς συνεργάστηκε με τον Τσιουρή και σκόραρε, στέλνοντας την μπάλα στην κλειστή αριστερή γωνία της αντίπαλης εστίας για το 0-1. Η ισοφάριση ήρθε με κεφαλιά του Μιχόπουλου μετά από φάουλ και το 2-1 με εύστοχο πέναλτι του Παπαδόπουλου.

Με το ευρύ 0-5 επιβλήθηκε ο Πύρασος του Παγασητικού στο βοηθητικό του ΕΑΚ το πρωί της Κυριακής (21/1), με τους γηπεδούχους να παίζουν με δέκα από τα μισά του πρώτου μέρους, μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη του Ρουσσά στο 30’. Στο 24’ από σέντρα του Σιώμου, με κεφαλιά ο Τσορμπαντζής έκανε το 0-1, ενώ άλλα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος. Στο 55’ ο Ζαχαράκης ολοκλήρωσε επιτυχώς τη δική του ατομική προσπάθεια για το 0-2, ενώ στο 65’ και το 71’ μετά από ισάριθμες ασίστ του Ίμπρα Σιώμος και Φούκης αύξησαν τον δείκτη του σκορ σε 0-4, για να έρθει στο 82’ ο Σιώμος με σουτ μέσα από την περιοχή με το δεύτερο προσωπικό του γκολ να διαμορφώσει το τελικό 0-5.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ηρακλής Βόλου, που νίκησε στο Βασδέκειο την Αγία Παρασκευή με 2-0. Τα γκολ σημείωσαν στο 3’ ο Νούσιας και στο 18’ ο Ασλάνογλου, ο οποίος όμως αποβλήθηκε στο 38’. Αυτήν την απόφαση που τη θεώρησαν αυστηρή οι γηπεδούχοι, που δεν είχαν και τον Δημήτρη Κόφφα στον πάγκο τους, δίνοντας εντολές από την κερκίδα με κινητό τηλέφωνο, καθώς δεν του επέτρεψε την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο ο διαιτητής Νικόπουλος για θέμα που είχε να κάνει με την άδειά του.

Στη Σκιάθο, ο Πηλέας "τσίμπησε" πολύτιμο βαθμό με 2-2 από την τοπική ομάδα, που είχε πολλές απουσίες (έλειπαν ο τραυματίας Φιλιππούλης, ο Μαλάκος που απέχει από τις προπονήσεις, οι αφοί Πρίφτι, ο άρρωστος Χρυσάφης και από πολύ νωρίς αποχώρησε τραυματίας ο Σαρρής) και πλέον θέλει να δώσει ευκαιρίες και σε πιο νεαρούς παίκτες.Το πιο περίεργο γεγονός πάντως του ματς ήταν πως δέχτηκε κόκκινη για εξύβριση στο 80' για εξύβριση στον διαιτητή ο κωφάλαλος Δημόπουλος. Το 0-1 έγινε από τον Θεοδώρου στο 21' με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή μετά από διπλή προσπάθεια, το 1-1 με απευθείας φάουλ του Γραβάνη στο 30' και το 1-2 με πέναλτι του Δημόπουλου στο 45', που δδόθηκε για χέρι του Γραβάνη. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε με νέο πέναλτι, που κέρδισε ο Τάσσος και μετέτρεψδε σε γκολ ο Γραβάνης στο 60' 

Η Β’ ΕΠΣΘ

Για τον πρώτο όμιλο όμορφο ποδόσφαιρο έπαιξε ο Ιάσων Α.Μ. του Άρη Γιαννούτσου και επιβλήθηκε με 3-1 της Μακρινίτσας. Το 1-0 έγινε στο 3’ από τον Κωτσαλή με κεφαλιά μετά από κόρνερ Θεοδωρόπουλου, ενώ στο 40’ Μπερτζέμης με σουτ εκτός περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Με πέναλτι στο 51’ που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Ντελάκος η Μακρινίτσα, που είναι φανερά αλλαγμένη μετά τις μεταγραφές που έκανε, μείωσε σε 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 75’ με προβολή του Φέιζο έπειτα από κεφαλιά-ασίστ του Ζατσάι. 

Ο Πανιώνιος στον β' όμιλο παρά το ότι έχασε τρεις έμπειρους παίκτες, τους Καγιάννη, Πέτση και Κ. Παπαπορφυρίου, έκανε εξαιρετική εμφάνιση και νίκησε στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος με 1-0 τον Αστέρα Ριζομύλου. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Δημήτρης Φώτου με ισχυρό σουτ εκτός περιοχής στο 68’, ενώ ο στο 73’ ο καλύτερος του γηπέδου, ο 17χρονος πλάγιος επιθετικός Γιώργος Κιπτίου (εξάδελφος του Κώστα), κέρδισε πέναλτι, που δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ ο Σαρίδης. Για πρώτη φορά έπαιξαν σε επίσημο ματς ο 16χρονος Φολίνας και ο 19χρονος Ιωάννου ως αλλαγές.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα σε Α' και Β' ΕΠΣΘ την Κυριακή

Α' ΕΠΣΘ

Ηρακλής Β.- Αγ. Παρασκευή 2-0

Παγασητικός- Πύρασος 0-5

Πρωτεσίλαος- Σαρακηνός 2-1

Σκιάθος- Πηλέας 2-2

Αίας- Θησέας 1-5

Διαγόρας- Ανθ. Γαζής 10-1

Β' ΕΠΣΘ/Α' όμιλος

Πανιώνιος-Αστέρας Ριζομύλου 1-0

Β' ΕΠΣΘ//Β' όμιλος

Ιάσων Α.Μ.-Μακρινίτσα 3-1

 

1koffas

Δημήτρης Κόφφας ... α λα Μανόλο Χιμένεθ στην κερκίδα του Βασδέκειου δίνει εντολές με το κινητό στους συνεργάτες του στον πάγκο

 

 

Last modified onMonday, 22 January 2018 01:06