noodles volos banner

Τουρνουά του Τοξότη για την Κιβωτό του Κόσμου

  • Published in ΕΠΣΘ

Φιλανθρωπικό τουρνουά για την Κιβωτό του Κόσμου διοργανώνει ο Τοξότης το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 15.00 στο Βοηθητικό του ΕΑΚ του Βόλου με τη συμμετοχή του Θησέα Αγριάς και των ομάδων της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Η ανακοίνωση:

«Ο ιστορικός Τοξότης μας διοργανώνει φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά την περίοδο των εορτών με σκοπό την ενίσχυση της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» . Η “Κιβωτός του Κόσμου” είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα από τον 26χρονο ιερέα, πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, με όπλο την αγάπη του για τα παιδιά.

H “Κιβωτός του Κόσμου” στο Διμήνι Βόλου λειτουργεί τον τελευταίο ένα χρόνο και αυτήν τη στιγμή μεγαλώνουν εκεί, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, 23 παιδιά (αγόρια), ηλικίας από 5 ετών ως 17 ετών (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., τηλ. & fax: 24210 77020-30).

Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες,  παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.

Στο τουρνουά συμμετέχουν εκτός του Τοξότη, ο Θησέας Αγριάς, η ομάδα της Πυροσβεστικής και η ομάδα της Αστυνομίας. Καλούνται όλοι φίλαθλοι της Μαγνησίας να δώσουν το παρών, φέρνοντας (αντί εισιτηρίου) τρόφιμα μακράς διαρκείας ή προϊόντα ατομικής υγιεινής (τηλ. επικοινωνίας 6930474940, 6936558042)».