noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

  • Published in ΕΠΣΘ
Φάση από το ματς Ηρακλής-Σαρακηνός 0-2 Φάση από το ματς Ηρακλής-Σαρακηνός 0-2

Επεισοδιακά ματς έγιναν σε Πτελεό και Σκιάθο την Κυριακή (10/12) για την Α’ ΕΠΣΘ.

Στον Πτελεό, ο Πρωτεσίλαος έμεινε με εννιά στο 25’ λόγω δεύτερης κίτρινης στον Χασιώτη και απευθείας κόκκινης στον Νικογιάννη, αλλά κρατούσε γερά στην άμυνα μέχρι το 71’, όταν ο Καναβός με σουτ έγραψε το τελικό 0-1 υπέρ του Διαγόρα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται και για το γεγονός ότι ο διαιτητής Χαλβατζάκος πήρε πίσω απόφαση για κόκκινη στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και για το γεγονός ότι τους ακύρωσε γκολ στο 89’, καταλογίζοντας άουτ πριν μπει το τέρμα.

Στη Σκιάθο, η τοπική ομάδα γκέλαρε ανέλπιστα κόντρα στον Άνθιμο Γαζή μένοντας στη λευκή ισοπαλία, με τους γηπεδούχους να θεωρούν ότι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν με Μαλάκο, Ζαρίφη και Σαρρή, ενώ διαμαρτύρονται και για πέναλτι πάνω στον Σαρρή στο τέλος, έχοντας παράπονα για τη διαιτησία της Βέργου.

Παράπονα από τη διαιτητή του αγώνα έχουν και οι φιλοξενούμενοι για την αποβολή από τον πάγκο του Σούλη Κατσικαδάμου στο 65’. Παράλληλα, οι Πηλιορείτες εξέφρασαν μεγάλη δυσαρέσκεια για τη φιλοξενία γενικότερα, αλλά και ειδικότερα τη στιγμή μετά ακριβώς από την αποβολή που αναφέραμε, καθώς όπως καταγγέλλεται, στην είσοδο των αποδυτηρίων πήγαν φίλαθλοι που κινήθηκαν απειλητικά προς την πλευρά του έμπειρου τεχνικού του Ανθίμου Γαζή, με σκοπό τη χειροδικία, αλλά άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας επενέβησαν γρήγορα και κατεύνασαν τα πνεύματα. Αγωνιστικά στο 85’ ο Άνθιμος Γαζής θα μπορούσε να πάρει και το διπλό στο τέλος με το δοκάρι του Κίτσα και λόγω μίας καλής ευκαιρίας αμέσως μετά με τον Αβντιάι.

Στην Αγχίαλο ο Πύρασος προηγήθηκε με 3-0 γρήγορα στο πρώτο μέρος με τον Ζαχαράκη να σκοράρει το πρώτο και το τρίτο γκολ και τον Κατή το δεύτερο, αλλά ο Πηλέας μείωσε με τον Θάνο στο 43’ και στο 68’ με τον ίδιο παίκτη σε 3-2, αλλά η ομάδα της Νέας Ιωνίας από το 78’ και μετά δέχθηκε άλλα τρία γκολ από τον νεαρό Γάτο (14 ετών), τον Φούκη και τον Τσορμπατζή με συνέπεια το τελικό 6-2.

Ο Σαρακηνός σκοράροντας στο δεύτερο μέρος με Κοντοβά (65’) και Τσιουρή (75’) έφυγε με το διπλό από το Βασδέκειο με 0-2, ενώ η Αγία Παρασκευή με τον Στέλιο Μαλακασιώτη να βρίσκει δίχτυα στο 62’ πήρε βαθιά ανάσα, επικρατώντας του Μαγνησιακού με 1-0 στο γήπεδό της.

Ανεβαίνει η Ακρόπολη, που πήρε σημαντικό διπλό μέσα στη Σούρπη με 0-2 επί του Αίαντα με πέναλτι του Κόκκα (δόθηκε για χέρι του Σιαμέτη) και τέρμα του Μιχολίτση στο πρώτο μέρος , ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Σιαμέτη στο δεύτερο μέρος, που δε δόθηκε.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Την έκπληξη στον πρώτο όμιλο έκαναν τα Λεχώνια, που νίκησαν με 0-1 τον Ιάσονα Α.Μ. με γκολ του Καμπέρη στο 87’, με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι στο 50’ με τον Μπερτζέμη.

Στον δεύτερο όμιλο ξεχώρισε η ευρεία νίκη με 6-1 του Αχιλλέα Αχιλλείου επί του Αγροτικού Αϊδινίου (από δύο γκολ τα αδέρφια Αραπίτσα Γιάννης και Νίκος και ο Σπανός), όπως επίσης και το 3-1 των Μυρμηδόνων επί των Μικροθηβών. Στο 15’ έγινε το 1-0 με πλασέ του Β. Κατσαβριά μετά από φάουλ του Πιπινή, ο οποίος στο 60’ με πέναλτι (το κέρδισε ο Δ. Μπούρχας) έκανε το 2-1, ενώ στο 66’ ο Αρτέμης Νικηφοράκης διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Για τις Μικροθήβες είχε ισοφαρίσει στο 25’ ο Καλέμι.

Ισόπαλο με 1-1 έληξε  το ματς Δάφνη-Πανιώνιος (50’ Καρακίτσιος-14’ Σαρίδης), διπλό πήρε ο Αστέρας Ριζομύλου από τον Άθλο με 0-1 με γκολ του Λουφόπουλου στο 25’, ενώ την 3η συνεχόμενη νίκη σημείωσε ο Απόλλων Καναλίων με το 2-0 κόντρα στον Ερμή (50’ Βασιλείου, 80’ Νίκος Δημόπουλος).

Τα αποτελέσματα στα ματς της Α’ και Β’ ΕΠΣΘ την Κυριακή έχουν ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ

Ηρακλής Β.- Σαρακηνός 0-2

Πύρασος- Πηλέας 6-2

Αγ. Παρασκευή- Μαγνησιακός 1-0

Πρωτεσίλαος- Διαγόρας 0-1

Σκιάθος- Ανθ. Γαζής 0-0

Αίας- Ακρόπολη 0-2

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

Ν. Μαγνησιακός- Κένταυρος Ν.Π. 1-2

Ιάσων Α.Μ.- Ε.Λ. Νηλέα 0-1

Ρεπό: Ελευθεριακός

Β’ ΕΠΣΘ/Β’ όμιλος

Απόλλων Καν.- Ερμής 2-0

Αχιλλέας Αχιλ.- Αγροτικός 6-1

Άθλος- Αστέρας Ριζ. 0-1

Μυρμηδόνες- Μικροθήβες 3-1

Δάφνη- Πανιώνιος 1-1

Ρεπό: Δήμητρα Ευξ.

Last modified onMonday, 11 December 2017 21:35