noodles volos banner

Το παρών στη δίκη για τον Ν.Π.Σ. οι Νέοι Αθλητές

  • Published in ΕΠΣΘ

Στο δικαστικό μέτωπο της Νίκης Β. με τον Ν.Π.Σ. Βόλος, που ενδιαφέρει αρκετά εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, η αγωγή των Νέων Αθλητών Νίκης στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, ζητώντας την ακύρωση της εγγραφής του ΝΠΣ Βόλος στην ΕΠΣΘ, τους έδωσε το δικαίωμα παράστασης ως διάδικοι στο Πρωτοδικείο Κατερίνης για την υπόθεση, για την οποία έχει οριστεί δικάσιμος για τις 18 Ιανουαρίου 2018, καθώς, ως γνωστόν, ο εισαγγελέας αποφάσισε να προσβάλει την αρχική απόφαση του Ειρηνοδίκη, που αφορούσε τη μεταφορά της Πύδνας στον Βόλο.

Η ενέργεια των Ν.Α. Νίκης είχε ως σκοπό να αναγκάσει τους ανθρώπους του Ν.Π.Σ. να προσκομίσουν όλα τα έγγραφα από τη Γ.Σ., που αποφασίστηκε η μεταφορά της ομάδας.

Προετοιμασίες για έκτακτη Γ.Σ. για τον ΟΣΕ

Τη δική τους προεργασία κάνουν οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου για έκτακτη Γ.Σ. στις 20 Δεκέμβρη κατά πάσα πιθανότητα, στην οποία θα συζητηθεί το θέμα της μίσθωσης του χώρου του ΟΣΕ για 20 έτη, προκειμένου να δημιουργηθούν αθλητικές εγκαταστάσεις γα τις υποδομές του συλλόγου για το ποδόσφαιρο κι όχι μόνο.