noodles volos banner

Τα αποτελέσματα σε Α' και Β' ΕΠΣΘ το Σάββατο

  • Published in ΕΠΣΘ
Ο Μαριγκλέν χάρισε στο 93' το τρίποντο στον Πρωτεσίλαο μέσα στη Σούρπη Ο Μαριγκλέν χάρισε στο 93' το τρίποντο στον Πρωτεσίλαο μέσα στη Σούρπη

Ματσάρα έγινε στη Σούρπη, εκεί που με γκολ στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 93' ο Πρωτεσίλαος πήρε σπουδαίο διπλό με σκορ 2-3 επί του Αίαντα. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Μαριγκλέν, ενώ πιο μπροστά σκόραρε το 0-1 και το 1-2 για τους Πτελεάτες ο Παπαδόπουλος, που προηγήθηκαν δύο φορές και ισοφαρίστηκαν ισάριθμες από τους Μπιρτσάι και Χειλά. 

Στη Β’ ΕΠΣΘ ο Τοξότης πέρασε και από την Πορταριά και έκανε το 7Χ7, νικώντας με 0-5 τη Μακρινίτσα. Κατά σειρά σκόραραν οι Κιλαδίτης στο πρώτο μέρος και οι Σοροβόλας, Λ. Δενελάβας, Βέτσικας και ξανά ο Λ. Δενελάβας στην επανάληψη. Λευκή ισοπαλία είχαμε στα Λεχώνια ανάμεσα σε Ένωση Λεχωνίων Νηλέα και Δύναμη, ενώ με 3-2 νίκησε ο Ελευθεριακός τον Νέο Μαγνησιακό.

Στον δεύτερο όμιλο ο Απόλλων Καναλίων σημείωσε την πρώτη του νίκη με 1-3 επί του Αγροτικού στο Αϊδίνι με χατ-τρικ του 33χρονου Τάσου Παναγιωτάκη, ο Αστέρας συνέτριψε με 6-0 τον νεανικό και προτελευταίο Ερμή με δύο γκολ του Λουφόπουλου, δύο του Κάρρου και ένα των Ξέρα και Κίτσιου, ενώ με το διπλό έφυγε από τους Αγίους Θεοδώρους ο Αχιλλέας Αχιλλείου με 1-2 χάρη σε τέρματα των Γιάννη Παναγιώτου και Γιάννη Αραπίτσα, προηγούμενος μάλιστα με 0-2.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου (2/12) σε Α’ και Β’ ΕΠΣΘ:

Α’ ΕΠΣΘ/10η αγωνιστική

ΑΙΑΣ-ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ 2-3

 

Β’ ΕΠΣΘ/8η αγωνιστική

1ος όμιλος

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ-ΤΟΞΟΤΗΣ 0-5

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ-Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 3-2

Ε.Λ. ΝΗΛΕΑ-ΔΥΝΑΜΙΣ 0-0

 2ος όμιλος

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ. 1-3

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖ.-ΕΡΜΗΣ 6-0

ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Θ.-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΧ. 1-2

 

 

Last modified onSaturday, 02 December 2017 19:15