noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

  • Published in ΕΠΣΘ
Φάση από τον αγώνα Ερμής-Δήμητρα 0-5 Φάση από τον αγώνα Ερμής-Δήμητρα 0-5

Πέντε διπλά σημειώθηκαν στα πρωινά ματς της Α’ ΕΠΣΘ την Κυριακή (26/11), τέσσερα στην Α’ και ένα στη Β’.

Ο πρωτοπόρος της Α’ Τοπικής Θησέας πέρασε και από το ΕΤΒΑ πιο δύσκολα ίσως απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 1-4 επί του γηπεδούχου Πηλέα, καθώς το τρίτο και το τέταρτο γκολ σημειώθηκαν στο τέλος. Ο Θησέας ήταν καθοριστικό ότι σκόραρε στο 45’ του πρώτου μέρους με τον Βλάχο, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Ρουκά στο 55’. Ο Δημόπουλος μείωσε στο 61’ σε 1-2 για τον Πηλέα. Στο 86’ και πάλι με γκολ του Βλάχου και στο 89’ με αυτογκόλ μετά από σέντρα του Τανάγια διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.  

Διπλό και για τον Μαγνησιακό με 1-2 στο Βασδέκειο επί του Ηρακλή Β., που είχε στον πάγκο του πρώτη φορά τον Δημήτρη Κόφφα. Οι άνθρωποι του Ηρακλή προσπάθησαν τις προηγούμενες μέρες με προσωπικά έξοδα να σουλουπώσουν το ακατάλληλο γήπεδο, στο οποίο δεν πρέπει να διεξάγονται αγώνες. Το 0-1 έγινε με πέναλτι που κέρδισε από τον Μακρή ο Λιάρος και εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα στο 12’. Ο Ηρακλής ισοφάρισε με ωραίο γκολ του Ασλάνογλου στο 36’, ενώ το τελικό 1-2 ήταν υπόθεση πάλι του Λιάρου, που με φοβερή εκτέλεση φάουλ στο παραθυράκι σκόραρε για δεύτερη φορά στο 49’. Απευθείας κόκκινη αντίκρισε ο Μπατσικώστας του Ηρακλή στην επανάληψη. 

Ο Διαγόρας πέτυχε την πιο σημαντική του νίκη μέχρι στιγμής με 0-2 επί του Σαρακηνού, όντας καλύτερος του αντιπάλου του. Τα δύο γκολ σημείωσαν οι Γουτούλης στο 71’ μετά από ατομική ενέργεια από τα αριστερά και εύστοχο πλασέ και ο Καραμανλής με βολέ από το ύψος της περιοχής μετά από φάουλ του Σπ. Καραπλιάγκου στο 90’ .

Το τέταρτο διπλό πήρε η Ακρόπολη με σκορ 1-3 επί του Παγασητικού. Στο 25’ και στο 42’ ο Μιχολίτσης και στο 92’ ο Θεοδώρου ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Γιάννη Ακτσιαλή, ενώ ο Παγασητικός είχε μειώσει σε 1-3 στο 78’ με κεφαλιά του Κουτλούμπαση μετά από κόρνερ του Μαστροπαναγιώτη. 

H Σκιάθος πήρε πολύ άνετα το τρίποντο κό ντρα στον Πρωτεσίλαο στην έδρα της και τον έφτασε στη βαθμολογία στους 19 πόντους. Το τελικό 3-0 για την ομάδα του Γιώργου Καλιακούδα διαμορφώθηκε από το πρώτο κιόλας μέρος με τα τέρματα των Χυσάι, Μαλάκου και Ντένις Πρίφτι με πέναλτι που κέρδισε ο νεαρός Τάσσος. Προς το τέλος αποβλήθηκε ο Μπρέγκου των γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη. 

Ο Πύρασος κατάφερε να αντιδράσει μετά την ισοφάριση που δέχθηκε στις αρχές του δευτέρου μέρους και βάζοντας άλλα τρία γκολ νίκησε τον Άνθιμο Γαζή με 4-1. Ο Σιώμος άνοιξε το σκορ στο 41', παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από απόκρουση σε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος και κέρδισε ο Τσορμπατζής. Στο 51' μετά από χέρι του Μπασδάνη ο Άνθιμος Γαζής κέρδισε πέναλτι και ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μπακογιάννη, που πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα του Πυράσου στην εκτέλεση του Δημόπουλου.

Από κει και πέρα πέτυχαν γκολ οι Δαμάσκος και Σαμαράς, το δεύτερο και το τέταρτο, μετά από ωραίες συνεργασίες, ενώ ενδιάμεσα το τρίτο ήταν αυτογκόλ του Κίτσα. Το μεγαλύτερο κέρδος του Πυράσου ήταν η χρησιμοποίηση ως δεξιού χαφ από την ακαδημία του νεαρού Γάτου, την παρουσία του οποίου χάρηκε ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο, με τον μικρό να βοηθά αρκετά με την απόδοσή του την ομάδα του.

Η Β' ΕΠΣΘ 

Στη Β' ΕΠΣΘ και στον α' όμιλο ο Εθνικός του Τέλη Καϊμπαλίδη συνετριψε με ωραίο ποδόσφαιρο τη Μακρινίτσα με 6-2, παρότι οι Πηλιορείτες προηγήθηκαν με 0-1 με τον Μεταξά. Στη συνέχεια όμως έγινε η ανατροπή ως το ημίχρονο με τέρματα των Περεντίδη και Θεοδώρου, για να αυξηθεί ο δείκτης του σκορ στο 4-1 με γκολ των Τσιάμη και Παλάντζα στο 55' και το 60'. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-2 με τον Πασπαλάρη, αλλά στο 70' ο Τσένα με πέναλτι (οι της Μακρινίτσας ισχυρίζονται ότι η αρχική υπόδειξη ήταν φάουλ) και στο 76' ο Βέργος διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Η Μακρινίτσα τελείωσε το ματς με οκτώ λόγω αποβολών στο δεύτερο μέρος των Ζαγκαβιέρου και Κανάβα και σοβαρού τραυματισμού παίκτη τους στο 73'. 

Στον β' όμιλο η Δήμητρα συνέχισε το νικηφόρο σερί της από την αρχή του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 0-5 του Ερμή, οι πιτσιρικάδες του οποίου μπαίνουν στο γήπεδο και παίζουν ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητα, ενώ ίσως θα έπρεπε να τους είχε δοθεί ένα πέναλτι.

Πάντως , η Δήμητρα, που προστάτεψε και κάποιους παίκτες της ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Σαρακηνό για το Κύπελλο, όπως τους Στεφανή, Καρατέεβ, Γκιούρκη και Ζαφειρίου, ήταν καλύτερη και πήρε μία άλλη άνετη νίκη, με τον Αλέκο Αραπίτσα να σκοράρει τρεις φορές (το πρώτο, το τρίτο και το τέταρτο γκολ), ενώ ο Ξηροκώστας είχε διαμορφώσει το 0-2 του πρώτου μέρους με το πιο ωραίο τέρμα της συνάντησης, για να κλείσει το σκορ προς το τέλος ο Ραμαντάνης με κοντινό πλασέ.

Στην Αγχίαλο δεν αναδείχθηκε νικητής μετά το 2-2 της τοπικής ομάδας με τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές, στο 17' με τον Καραγιώργο και στο 37' με τον Σγατζή με κεφαλιές, αλλά ισοφαρίστηκαν ισάριθμες με τον Κωστούλα στο 36' και με τον Σαρίδη με φάουλ από 30 μέτρα στο 61'. Οι άνθρωποι της Αγχιάλου εξέφρασαν παράπονα για φάουλ στον τερματοφύλακά τους στο πρώτο γκολ του Πανιωνίου. 

Στο Αχίλλειο ισόπαλοι αναδείχθηκαν ο τοπικός Αχιλλέας με τις Μικροθήβες με σκορ 1-1. Το 0-1 έγινε στο 70' με κεφαλιά του Ρεφουγιάτι και προς το τέλος το 1-1 με πέναλτι ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι, αλλά για την υπόδειξή του διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι, αφού ισχυρίζονται ότι ο τερματοφύλακάς του έχει διώξει με τις γροθιές την μπάλα και αντίπαλος επιθετικός πέφτει πάνω του. 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής (26/11) στους αγώνες της ΕΠΣΘ:

 Α’ ΕΠΣΘ

Ηρακλής Β.-Μαγνησιακός  1-2
Πηλέας- Θησέας 1-4
Σαρακηνός-Διαγόρας 0-2
Παγασητικός-Ακρόπολη 1-3
Σκιάθος-Πρωτεσίλαος 3-0

Πύρασος-Ανθ. Γαζής 4-1

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

15.00 Εθνικός- Μακρινίτσα 6-2

Ρεπό: Δύναμις

Β’ ΕΠΣΘ/Β’ όμιλος

Ερμής-Δήμητρα Ευξ. 0-5
Αχιλλέας Αχιλ.- Μικροθήβες 1-1
Αγχίαλος-Πανιώνιος 2-2
Ρεπό: Μυρμηδόνες

 

Last modified onSunday, 26 November 2017 22:09