noodles volos banner

Διαιτητές της ΕΠΣΘ μπήκαν στους πίνακες κι έγιναν “νόμιμοι”

  • Published in ΕΠΣΘ

Στους αναμορφωμένους πίνακες διαιτησίας συμπεριλήφθηκαν τέσσερις διαιτητές της ΕΠΣΘ, οι οποίοι, χωρίς να είναι στους πίνακες το προηγούμενο διάστημα, είχαν οριστεί σε αγώνες τη σεζόν που διανύουμε, δείχνοντας έτσι η ΕΠΟ ότι παρά την εξυγίανση που επαγγέλλεται, κάνει κάποιες παρατυπίες και πως έχει ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με την ΕΠΣ Θεσσαλίας. Τουλάχιστον τώρα οι εν λόγω διαιτητές θα μπορούν να οριστούν απόλυτα νόμιμα.

Αυτοί είναι οι Σακκάς Π., Σακκάς Δ., Σφυρής (βοηθοί στη Γ’ Εθνική) και Κατερίνα Βέργου, που θα είναι διαιτητής στο γυναικείο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Πάντως οι βοηθοί της στον αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ για την εν λόγω διοργάνωση, Καρακίτσος και Μπασδάνη, δεν μπήκαν στους πίνακες, όπου βρίσκονται πλέον από την Τοπική Ένωση και οι Καλατζής (διαιτητής Γ’ Εθνικής), Παπαδημητρίου (βοηθός Football League), ενώ ο Γ. Παγωνόπουλος θα είναι παρατηρητής Γ’ Εθνικής.

Σε ανακοίνωση της ΕΠΣΘ τονίζεται:

«Συνεδρίασε τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όπου επικυρώθηκαν οι αναμορφωμένοι πίνακες Διαιτησίας της περιόδου 2017-2018, σύμφωνα με τον κανονισμό και με βάση τις οδηγίες της ΚΕΔ/ΕΠΟ

Οι Διαιτητές-Βοηθοί-Παρατηρητές από την ΕΠΣ Θεσσαλίας είναι οι εξής :

Super League

ΣΚΟΥΛΑΣ Μ. (Διαιτητής)

Football League

ΡΟΥΣΗΣ Δ. (Διαιτητής)

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ. (Βοηθός)

ΚΟΥΖΑΚΗΣ Ι. (Παρατηρητής)

Γ’ Εθνική

ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δ. (Διαιτητής)

ΚΑΛΑΤΖΗΣ Σ. (Διαιτητής)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Α. (Βοηθός)

ΣΑΚΚΑΣ Π. (Βοηθός)

ΣΑΚΚΑΣ Δ. (Βοηθός)

ΣΦΥΡΗΣ Σ. (Βοηθός)

ΠΑΓΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Γ. (Παρατηρητής)

Α’ Γυναικών

ΒΕΡΓΟΥ Κ. (Διαιτητής)

Η ΕΠΣΘ τους συγχαίρει και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους».

Last modified onThursday, 23 November 2017 22:05