noodles volos banner

Γενική Συνέλευση … εξπρές στην ΕΠΣΘ

  • Published in ΕΠΣΘ

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γ.Σ. της ΕΠΣΘ με θέμα την έγκριση του Προϋπολογισμού για το 2018. Γραμματέας της Γ.Σ. εκλέχτηκε για μία ακόμη φορά ο Κωνσταντίνος Κουτσιμπός.

Χαρακτηριστικό ήταν ότι η διαδικασία ήταν… εξπρές -κι αυτό ήταν αναμενόμενο και φυσιολογικό- καθώς κράτησε γύρω στα 10 λεπτά, όσο χρειάστηκε ο πρόεδρος Περικλής Λασκαράκης να αναλύσει τον εκτιμώμενο προϋπολογισμό, που έχει μικρές τροποποιήσεις σε σχέση με τον περσινό. Ασφαλώς ο προϋπολογισμός για το 2018 της ΕΠΣ Θεσσαλίας από τα παρόντα Σωματεία - Μέλη της εγκρίθηκε ομόφωνα.

Χαρακτηριστική επίσης ήταν και η μεγάλη συμμετοχή των σωματείων, αφού επικράτησε το αδιαχώρητο στα γραφεία της Ένωσης. Έδωσαν το παρών 33 από τα 45 σωματεία και μάλιστα πολλοί σύλλογοι είχαν δύο και τρεις εκπροσώπους, δείγμα του ενδιαφέροντος.

Οι περισσότεροι εξ όσων δεν μετείχαν στη διαδικασία ήταν δικαιολογημένοι, αφού διεξάγονταν αγώνες Κυπέλλου την Τετάρτη (15/11), ενώ δεν υπήρχε εκπρόσωπος της Νίκης όχι για κάποιον άλλον λόγο, αλλά γιατί διεξαγόταν ταυτόχρονα η Γ.Σ. του συλλόγου. 

1proedreio gs epsth