noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

  • Published in ΕΠΣΘ
Φάση από τον αγώνα Ερμής-Μυρμηδόνες Φάση από τον αγώνα Ερμής-Μυρμηδόνες

Ο πρωτοπόρος της Α’ ΕΠΣΘ Θησέας νίκησε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στο βοηθητικό του ΕΑΚ, που χρησιμοποίησε ως έδρα, τον Άνθιμο Γαζή με 4-1 και έφτασε τους 19 βαθμούς.

Μετά από κεφαλιά του Μοράλες προς την εστία στο 15’ έγινε χέρι από παίκτη των φιλοξενουμένων και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ισά για το 1-0, ενώ το 2-0 έγινε στο 48’ με φάουλ του Μίλτου. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με κεφαλιά του Αλεξίου, ενώ ξανά ο Μίλτος έκανε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καραλόπουλου το 3-1, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ οι του Άνθιμου Γαζή. Το 4-1 έγινε με πέναλτι που κέρδισε ο Δημουλάς για ανατροπή και εκτέλεσε εύστοχα ο Γκουγκούδης στο 78’. Και πάλι είχαμε παράπονα από τους Πηλιορείτες, που θεωρούν ότι δίνονται με ευκολία πέναλτι εις βάρος τους, καθώς οι αντίπαλοί τους έχουν κερδίσει έξι μέχρι στιγμής.

Σε ό,τι αφορά τον Θησέα θεωρούν ότι το σκορ θα έπρεπε να είναι ακόμη μεγαλύτερο λόγω των ευκαιριών που έχασαν, όπως το δοκάρι του Βλάχου.

Μεγάλο διπλό για τον Πρωτεσίλαο μέσα στην Αγχίαλο επί του Πυράσου χάρη σε γκολ του Κ. Κόρκου με κεφαλιά έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Βαλωτή στο 53’. Η φάση είχε ξεκινήσει από φάουλ του Σούδη. Ο Πύρασος διαμαρτύρεται για το τέρμα που έκρινε το ματς ότι αρχικά υπάρχει οφσάιντ και πως πριν το τελείωμα της φάσης η μπάλα έχει βγει άουτ, ενώ οι Αγχιαλίτες κάνουν λόγο για ένα άτυχο αποτέλεσμα, αφού έχασαν ευκαιρίες να σκοράρουν.

Ο Σαρακηνός ήταν ανώτερος της Σκιάθου και τη νίκησε με το εντυπωσιακό 3-0, σταματώντας το νικηφόρο σερί της. Το ματς ξεκίνησε ένα τέταρτο νωρίτερα για συγκοινωνιακούς λόγους. Ο Χρήστος Γκάμπας στο 6’ με ψαλιδάκι και ο Τσιουρής στο 67’ και το 78’ με πλασέ μετά από πάσες των Ανέστη Μαστακούλη και Γιαννακούρα ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Γιάννη Φασουράκη.

Ο Διαγόρας πήρε το διπλό από τον Ηρακλή στο ακατάλληλο Βασδέκειο με ανάποδο ψαλίδι μέσα στην περιοχή του Καραμανλή στο 3’ έπειτα από διεκδίκηση της μπάλας του Κουβελά με οτν τερματοφύλακα Κεφαλά, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ, καθώς ο γκολκήπερ τους έπεσε στο έδαφο.  Στο 90’ λίγο άουτ πέρασε το σουτ του Κεμάλι σε ευκαιρία του Ηρακλή για την ισοφάριση, ενώ στο πρώτο μέρος είχε χάσει τετ-α-τετ ο Κουβελάς και μία καλή στιγμή από το ύψος της μικρής περιοχής είχε και ο Πάσχος.

Με 2-4 επικράτησε η Ακρόπολη του Πηλέα στο ΕΤΒΑ, προηγούμενη με 0-3 με τους Τάσο Κολυμήτρα στο 22’ και με δύο γκολ του Μιχολίτση στο 51’ και το 55’. Όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση στη συνέχεια και δέχτηκαν δύο γκολ από τον Δημόπουλου στο 75’ και το 77’ με φάουλ και πλασέ εντός περιοχής, αλλά πάλι ο Τάσος Κολυμήτρας στο 89’ σφράγισε τη νίκη τους.

Ο Αίας Σούρπης με ανατροπή έφυγε από τον Βόλο με το διπλό με σκορ 1-2 κόντρα στον Μαγνησιακό.  Ο Χατζητρακόσιας στο 29’ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0, ενώ η ισοφάριση ήρθε με γκολ του πρώην διεθνούς Θανάση Κωστούλα με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή μετά από πλάγιο στο 55’, με την άμυνα του Μαγνησιακού να αδρανεί. Στο 75’ δόθηκε χέρι μετά από σέντρα και ο Μπιρτσάι από την άσπρη βούλα έκανε το τελικό 1-2.

Επίσης, ο Παγασητικός έκανε την έκπληξη και έφυγε με το διπλό από το γήπεδο της Αγίας Παρασκευής με 0-2. Και τα δύο γκολ σημείωσε με σχεδόν ίδιο τρόπο ο Μπραχόλι στο 65' και το 75', δηλαδή με σουτ στην απέναντι γωνία από τα αριστερά μετά από διαγώνια κίνηση. 

 

Η Β’ ΕΠΣΘ

Με 2-0 νίκησε ο Εθνικός στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ την Ένωση Λεχωνίων. Ο Τσιάμης με σουτ εκτός περιοχής στο 29’ και ο Τσένα με πλασέ μετά από  πάσα του Παλάντζα στο 51’ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Για τον ίδιο όμιλο ο Ιάσων Άλλης Μεριάς πήρε το διπλό με 1-3 από τον Κένταυρο Αργαλαστής. Τρία δοκάρια (49' Θεοδωρόπουλος με σουτ, 65' Μπερτζέμης με φάουλ, 70' Κωτσαλής με ανάποδο ψαλίδι στη συμβολή των δοκών), αλλά και τρία γκολ για το σύνολο του Άρη Γιαννούτσου με τον Μπερτζέμη στο 55’ και στο 80’ με απευθείας φάουλ και πέναλτι που κέρδισε ο Θοεδωρόπουλος και με κεφαλιά του Τσίγκα στο 75’, ενώ ο Πότσκα είχε ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι στο 58’. Στο 42’ ακυρώθηκε γκολ του Αλμπάν για τους νικητές.

Στον α’ όμιλο η Αγχίαλος έφυγε με το διπλό από την Ευξεινούπολη, νικώντας τον Άθλο με το ευρύ 0-5. Ο Καραγιώργος πέτυχε χατ-τρικ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα στο 15’, το 52’ και στο 72’. Ο ίδιος έδωσε την ασίστ στο 47’ στον Χρυσοστομίδη, που είχε σημειώσει το 0-2, ενώ ο Κοτσέλος στο 62’ είχε γράψει το 0-4.

Τέλος, πολύ ωραίο ματς ήταν αυτό μεταξύ του Ερμή και των Μυρμηδόνων, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-3, αλλά τους πιτσιρικάδες του Δημήτρη Μπράτσου να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Για τους γηπεδούχους δύο πολύ όμορφα γκολ στο 35’ και το 60’ σημείωσε ο Κανούτας, που διακρίνεται και με τη Μικτή Νέων της ΕΠΣΘ, αγωνιζόμενος ως βασικός.

Για το συγκρότημα του Θοδωρή Σκούρα άνοιξε το σκορ ο Πιπινής, ενώ το 1-2 έγινε με αυτογκόλ του Τσουκαλά στο 38’ και το 1-3 με τον Δημήτρη Μπούρχα στο 57’, ενώ με το σκορ στο 1-2 οι Μυρμηδόνες έχασαν πέναλτι με τον Αρτέμη Νικοφοράκη.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής (12/11) σε Α’ και Β’ ΕΠΣΘ:

Κυριακή 12 Νοεμβρίου

ΗΡΑΚΛΗΣ Β.-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-1

ΠΗΛΕΑΣ-ΑΚΡΟΠΟΛΗ 2-4

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ-ΣΚΙΑΘΟΣ 3-0

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΑΙΑΣ 1-2

ΠΥΡΑΣΟΣ-ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ 0-1

ΘΗΣΕΑΣ-ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ  4-1

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ 0-2

 

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

ΕΘΝΙΚΟΣ Ε.Λ. ΝΗΛΕΑ 2-0

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.-ΙΑΣΩΝ Α.Μ. 1-3

 

Β’ ΕΠΣΘ/2ος όμιλος

Κυριακή 12 Νοεμβρίου

ΕΡΜΗΣ-ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ 2-3

ΑΘΛΟΣ-Φ.Θ. ΑΓΧΙΑΛΟΣ 0-5

Last modified onMonday, 13 November 2017 04:13