noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

  • Published in ΕΠΣΘ

Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε η εντυπωσιακή με τον Γιώργο Καλιακούδα στον πάγκο της Σκιάθος τον Μαγνησιακό στην έδρα της στο σπουδαιότερο κυριακάτικο ματς της Α’ ΕΠΣΘ. Το 4-0 διαμορφώθηκε χάρη σε δύο γκολ του Χυσάι στο 31’ με εντυπωσιακά ψηλοκρεμαστά σουτ και το 64’ εκτός περιοχής σε κόντρα επίθεση, του Μαλάκου στο 47’ με καλοζυγισμένη διαγώνια κεφάλια και του Φιλιππούλη στο 88’ με σουτ από την αριστερή γωνία της μικρής περιοχής. 

Ίδιο σκορ εκτός έδρας και για τον Σαρακηνό επί του Παγασητικού. Στο 15’ και το 73’ με κεφαλιά ο Καλαμάτας, στο 68’ με πέναλτι ο Κοντοβάς και στο 90’ Δ. Γκάμπας στην πρώτη του εμφάνιση με σουτ ήταν οι σκόρερ του Σαρακηνού, που είχε τρία δοκάρια, δύο με τον Τσιουρή και ένα με τον Ντούρο .

Εντυπωσιακός και ο Πρωτεσίλαος, που συνέτριψε με 6-1 τον Πηλέα, χάρη σε χατ τρικ του Παπαδόπουλου, δύο γκολ του Απ. Λάμπου και ένα του Κ. Κόρκου (4’, 35’, 62’ Παπαδόπουλος, 10’ Κ. Κόρκος, 68’, 88’, Απ. Λάμπος). Για τον Πηλέα είχε μειώσει ο Τσελεπίδης με σουτ στο παραθυράκι στο 80’.

Σε ό,τι αφορά το ματς της Σούρπης δεν είχε θέαμα, δεν είχε γκολ, αλλά είχε δύο αποβολές και έληξε με 0-0. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Βουραζέρης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 81’ για φάουλ εκτός περιοχής στον Κατσαβριά, ενώ επίσης δεύτερη κίτρινη πήρε στις καθυστερήσεις ο Σιαμέτης, γιατί παρεμπόδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να εκτελέσει βολέ. Ένα γκολ του Διαγόρα στο μισάωρο ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ για τους γηπεδούχους μία κεφαλιά του Μακανίκα στο 75’ πέρασε λίγο άουτ.

Έξι γκολ ο Καραγιώργος

Στη Β’ ΕΠΣΘ και στον πρώτο όμιλο η Δύναμις κατέβαλε την αντίσταση του Κενταύρου Ν.Π. με 3-1. Στο 30’ σκόραρε ο Μπαρδόκου με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, στο 37’ ο Λάμπης με  κεφαλιά από κόρνερ του Κατσίγκρα και στο 66’ ο Κολοβός σε τετ-α-τετ μετά από κάθετη του Μάστορα, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει στο 45’ σε 2-1 με τον Τσιργή.

Στον δεύτερο όμιλο η Αγχίαλος ξέσπασε κόντρα στον νεανικό Ερμή με 8-0 με τον Καραγιώργο να πετυχαίνει έξι (!) γκολ  (8’, 22’, 30’, 67’, 75’, 90’ Καραγιώργος, 40’ Κοτσέλος, 57’ Χρυσοστομίδης), ενώ στον ίδιο όμιλο διπλό πήρε ο Αχιλλέας Αχιλλείου με 1-3 από τον Άθλο (88’ Κοντοβάς-16’, 25’ Γ. Παναγιώτου, 53’ Γ. Αραπίτσας).


Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Α’ και Β’ ΕΠΣΘ  την Κυριακή 5/11:

Α’ ΕΠΣΘ

Παγασητικός- Σαρακηνός 0-4

Σκιάθος- Μαγνησιακός 4-0

Πρωτεσίλαος- Πηλέας 6-1

Αίας- Διαγόρας 0-0

 

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

Δύναμις- Κένταυρος Ν.Π. 3-1


Β’ ΕΠΣΘ/Β’ όμιλος

Αγχίαλος- Ερμής 8-0

Άθλος- Αχιλλέας Αχιλλείου 1-3

Ρεπό: Αγροτικός

 

Last modified onMonday, 06 November 2017 20:01