noodles volos banner

Σε γεμάτη αίθουσα έγινε η κλήρωση της ΕΠΣΘ

  • Published in ΕΠΣΘ

Σε μία γεμάτη αίθουσα στο Αρχοντικό στο Δάσος Κουρί του Αλμυρού έγινε η κλήρωση όλων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΘ, αλλά και του Κυπέλλου.

Χαιρετισμό απηύθυνε στους παριστάμενους παράγοντες των ομάδων ο δήμαρχος του Αλμυρού, κ. Εσερίδης, που τόνισε ότι η κλήρωση δίνει την ευκαιρία να αναδειχθούν οι ομορφιές της περιοχής και ευχήθηκε μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και βία και ο αθλητισμός να υπερτερεί ως πρώτο μέλημα όλων.

Ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, κ. Καπουρνιώτης, συνεχάρη τον κ. Λασκαράκη για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και έκανε λόγο για ισονομία όλων των ερασιτεχνικών ομάδων από την πλευρά του Δήμου Βόλου και για άψογη συνεργασία με την ΕΠΣΘ και με όλους τους συλλόγους, τονίζοντας ότι η πόρτα της δημοτικής αρχής είναι ανοιχτή στον καθένα.

Ακολούθως ο κ. Λασκαράκης τόνισε ότι επιτυχία γι’ αυτόν είναι η γεμάτη αίθουσα και να βλέπει όλους τους παράγοντες να δίνουν το παρών, προκειμένου έτσι να στηρίζουν με την παρουσία τους την ΕΠΣΘ. «Θέλω να πιστεύω ότι κάθε χρονιά θα προσθέτουμε ένα λιθαράκι στην πρόοδο του ερασιτεχνικού αθλητισμού», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ και αμέσως μετά σχολιάζοντας τα λεγόμενα του κ. Εσερίδη, που υποστήριξε ότι οι Δήμοι δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν τους συλλόγους λόγω κάποιων διαδικασιών και μνημονιακών πολιτικών, ανέφερε: «Υπάρχει η βούληση της Αυτοδιοίκησης να συνδράμει τα ερασιτεχνικά σωματεία, αλλά το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν επιτρέπει την απευθείας εκταμίευση χρημάτων. Θα προσπαθήσουμε να άρουμε αυτό το νομικό κώλυμα. Θέλω να πιστεύω ότι η χρονιά θα κυλήσει καλύτερα από την προηγούμενη και σας διαβεβαιώνω ότι η ΕΠΣΘ θα αντιμετωπίζουμε όλα τα σωματεία μέλη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με απόλυτη ισότητα και επιείκεια και με μέγιστο ενδιαφέρον προς όλους. Είναι πολύ σημαντική η συνδρομή όλων σας». 

1klirosi epsth

Last modified onMonday, 11 September 2017 21:28