noodles volos banner

«Έφυγε» ο παίκτης της «χρυσής» Νίκης και παλιός διαιτητής, Β. Παπαδανιήλ

  • Published in ΕΠΣΘ

Απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών ο Βαγγέλης Παπαδανιήλ, που ήταν μέλος της «χρυσής εποχής» της Νίκης και έπαιξε με τη μεγάλη ομάδα των Κοκκινάκη, Τζίνη, Λαλέ στην Α’ Εθνική, μένοντας στους κυανόλευκους και μετά τον υποβιβασμό τους. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη διαιτησία και διηύθυνε παιχνίδια μέχρι και Β’ Εθνικής, ενώ έγινε και πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΘ, αλλά επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλίας (Βόλου).

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα Τετάρτη 09/08/2017 και ώρα 12.30 στον ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Δημητριάδος. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου εκφράζει την λύπη και τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία, να καταθέσει αντί στεφάνου το αντίστοιχο ποσό στην μνήμη του στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων ΆμεΑ Νομού Μαγνησίας και να δημοσιεύσει το παρόν στα Μ.Μ.Ε.

*Στη φωτό ο Βαγγέλης Παπαδανιήλ (δεξιά) μαζί με τον τερματοφύλακα Τάκη Βαϊράμογλου και μετέπειτα πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης στο παιχνίδι Νίκη Β.-Ολυμπιακός Π. 1-0 τη σεζόν 64-65. Η φωτό είναι από το βιβλίο των Ιώνων για την Ιστορία της Νίκης, που εκδόθηκε από τον όμιλο Καρεκλίδη.

Last modified onWednesday, 09 August 2017 10:54