noodles volos banner

Στον Α.Ο. Αγναντερού Καρδίτσας ο Δημήτρης Ζιώγας

  • Published in ΕΠΣΘ

Ο Βολιώτης Δημήτρης Ζιώγας θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟ Αγναντερού στο τοπικό της Καρδίτσας. Οι διοικούντες του καρδιτσιώτικου συλλόγου είναι αποφασισμένοι να εντάξουν στο δυναμικό τους ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής προς ενίσχυσή τους και τα βρήκαν σε όλα με τον Δημήτρη Ζιώγα, ο οποίος αποτελεί την πρώτη και εντυπωσιακή προσθήκη της ομάδας.

Ο Δημήτρης Ζιώγας έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού είναι ένας από τους αρχισκόρερ των μικρών κατηγοριών, δηλαδή στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ, στο ενιαίο παλαιότερο τοπικό πρωτάθλημα Φθιώτιδας-Φωκίδας, στο τοπικό της Καρδίτσας, όπου άλλαξε οκτώ ομάδες, αλλά και σε Δ’ και Γ’ Εθνική, έχοντας αγωνιστεί σε ό,τι αφορά τις εθνικές κατηγορίες στον Ανδρούτσο Γραβιάς, στον Φωκικό και στον Αστέρα Ιτέας, ενώ έπαιξε σε Βουλγαρία και Αλβανία.

Πέρσι το καλοκαίρι αποφάσισε να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα, αναλαμβάνοντας τη Σκιάθο. Δεχόμενος ωστόσο μία καλή οικονομικά πρόταση, για να γίνει παίκτης-προπονητής στη Δάφνη Λιβανατών, αποχώρησε από τους νησιώτες, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με την ομάδα της Α’ ΕΠΣ Φθιώτιδας να τον οδηγεί στην αναίρεση της απόφασης για το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Τελικά, όπως φαίνεται, το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του θα πάρει κι άλλη παράταση λόγω της μεταγραφής του στον Α.Ο. Αγναντερού.