Logo
Print this page

Έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΣΘ, για να εγγράψει ως μέλος τον Βόλο Ν.Π.Σ.

Έκτακτη Γ.Σ. συγκαλεί η ΕΠΣΘ για τις 17 Ιουλίου και ουσιαστικά ο κυριότερος λόγος που γίνεται είναι για να παρθεί απόφαση για την εγγραφή ως νέου μέλους του σωματείου Βόλος Ν.Π.Σ. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Νέο Μαγνησιακό, κάτι όμως που είναι τυπικό, αφού υπάρχει ;ηδη έγκριση από το Πρωτοδικείο. Ο Νέος Μαγνησιακός θα μετάσχει στη Β' ΕΠΣΘ. Η ανακοίνωση:

"Κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Καταστατικό της Ενώσεώς μας συγκαλείται Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την 17/07/2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00 στα γραφεία της Ενώσεως (Ροζού 17-Ερμού-Βόλος) και σε περίπτωση ελλείψεως απαρτίας την ίδια ημέρα και τόπο και ώρα 18.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα κάτωθι  θέματα της ημερήσιας διάταξης :

  1. Επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών.
  2. Επικύρωση πρακτικών Γενικής Συνελεύσεως ΕΠΣΘ της 22/02/2017.
  3. Επικύρωση αποφάσεως του Δ.Σ. της ΕΠΣΘ για την εγγραφή των νέων Σωματείων-Μελών Α.Σ.Β. ΝΕΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ και ΒΟΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

Η παρούσα αποτελεί πρόσκληση συμμετοχής σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση και καλούνται όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία-μέλη να παραστούν νομίμως, προσκομίζοντας ή αποστέλλοντας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή FAX έως την Παρασκευή 14/07/2017 και ώρα 21:00 στη γραμματεία της Ε.Π.Σ.Θεσσαλίας έγγραφο, με το οποίο θα ορίζουν ένα φυσικό πρόσωπο-μέλος τους ως τακτικό και ένα ως αναπληρωματικό για την περίπτωση αδυναμίας ή κωλύματος του πρώτου, που θα εκπροσωπήσει το σωματείο στην ως άνω Συνέλευση".

Last modified onFriday, 30 June 2017 20:32
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]