noodles volos banner

"Σκόραρε" για το Χαμόγελο του Παιδιού ο Μαγνησιακός

  • Published in ΕΠΣΘ

Με τα παιδιά της δικής του ακαδημίας συμμετείχε ο Μαγνησιακός στο 3ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά -ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

«Η Διοίκηση του ΑΣΒ Μαγνησιακός θέλει να συγχαρεί όλους όσους διοργάνωσαν, συμμετείχαν ή προσέφεραν στον ιερό σκοπό της εκδήλωσης «3ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά -ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ», που έγινε υπό την αιγίδα του Συλλόγου Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, με την επωνυμία «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες και προάγουν όχι μόνο τον αθλητισμό, αλλά και τον πολιτισμό.

Τα παιδιά του Μαγνησιακού με μεγάλη χαρά συμμετείχαν στην εκδήλωση και «σκόραραν» για το χαμόγελο άλλων παιδιών, που βρίσκονται σε ανάγκη, έχοντας γνωρίσει το σκληρό πρόσωπο της ζωής.

Από την πλευρά μας θα είμαστε αρωγοί σε κάθε τέτοιου είδους προσπάθεια, διότι ο Αθλητικός Οργανισμός του  Μαγνησιακού δεν αποσκοπεί στο να παράγει αθλητές, αλλά ανθρώπους έτοιμους να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, ιδιαίτερα σε χρόνια δύσκολα, όπως αυτά που διαβαίνει η πατρίδα μας».