Logo
Print this page

Πέμπτη και Σάββατο στο ΕΑΚ το τουρνουά "Σκοράρουμε για το Χαμόγελο"

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στο ΕΑΚ του Βόλου γίνεται αύριο Πέμπτη 8 και το Σάββατο 10 Ιουνίου για το Χαμόγελο του Παιδιού, που εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το 3ο Παιδικό Ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο» διοργανώνεται από την ΕΠΣ Θεσσαλίας για τον εθελοντικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Εθνικό Στάδιο (ΕΑΚ) Βόλου στις 8 και 10 Ιουνίου.

Στο τουρνουά συμμετέχουν παιδικές ομάδες των Δημοτικών Σχολείων του νομού, καθώς και ομάδες από τις παιδικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες και «Σκοράρουν» για το χαμόγελο κάθε παιδιού!

Περισσότερα από χίλια παιδιά αγωνίζονται για τα χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη σ’ αυτό το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και της Ομάδας Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας.

Σας περιμένουμε όλους μαζί να γεμίσουμε το Εθνικό Στάδιο Βόλου και να δώσουμε δυναμικό «παρών» στην προσπάθεια των μικρών μας αθλητών να σκοράρουν για το Χαμόγελο κάθε Παιδιού! Σας χρειαζόμαστε όλους για να καταφέρουμε να προσφέρουμε καθημερινά ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα!»

Να τονιστεί ότι την Πέμπτη 8 Ιουνίου θα αγωνιστούν τα σχολεία από τις 8.30π.μ.-13.30μ.μ., ενώ το Σάββατο 10 Ιουνίου θα παίξουν οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες όχι μόνο της Μαγνησίας αλλά και από άλλους νομούς από τις 8.30π.μ.-13.30μ.μ. και από τις 17.00-20.30μ.μ. Το Σάββατο το απόγευμα θα γίνουν οι απονομές αναμνηστικών πλακετών σε όλους τους φορείς που είχαν παρουσία, στα σχολεία και τις ακαδημίες, ενώ όλα τα παιδιά (περίπου 1000) θα λάβουν ονομαστικό έπαινο για τη συμμετοχή, γιατί το καθένα θα είναι ήρωας για το Χαμόγελο του Παιδιού.

 

Last modified onWednesday, 07 June 2017 11:37
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]