noodles volos banner

Ευχαριστίες της Αγίας Άννας για το 1ο Πασχαλινό τουρνουά

  • Published in ΕΠΣΘ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πασχαλινό Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου από τη σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας, στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club, για το Ορφανοτροφείο Βόλου.

Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους οι: ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΛΙΜΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΥΡΑΣΟΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ.

Το Δ.Σ και οι υπεύθυνοι της σχολής θα θέλανε να ευχαριστήσουν τους χορηγούς: PASSION FRUIT, ΜΑΡΜΑΡΟΥ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ, VALIS RESORT HOTEL, ΚΡΟΝΟΣ ΕΠΕ, Kasteli Catering-Events.

Επίσης τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ για τη χορήγηση των ξενώνων του Πανθεσσαλικού, την ΕΠΣΘ για τη διάθεση των διαιτητών της, την ΕΨΑ για την προσφορά χυμών και αναψυκτικών, τον κ. Σαλάχα Γιάννη για τη μεγαφωνική υποστήριξη, τον κ. Σακελλάρη Ηλία για το φωτογραφικό υλικό και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας για τη διάθεση νοσηλευτών.

Το Δ.Σ και οι υπεύθυνοι της σχολής θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ακόμη τα ΜΜΕ για την προβολή του τουρνουά.

Τέλος, τους αθλητές και προπονητές της σχολής και όλων των ομάδων που συμμετείχαν, οι οποίοι βοήθησαν με κάθε τρόπο, προκειμένου το τουρνουά να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και να βάλει της βάσεις για το επόμενο!