Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/47466
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/47466
noodles volos banner

Δοκιμές παικτών στα γήπεδα του Μαγνησιακού από την Ξάνθη

  • Published in ΕΠΣΘ
Δοκιμές παικτών από τον Βόλο, τη Λάρισα και τη Λαμία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή στο γήπεδο του Μαγνησιακού. Στη σχετική ανακοίνωση του βολιώτικου συλλόγου τονίζονται τα εξής: 
«Χθες Παρασκευή (21/4) στις εγκαταστάσεις του «Α.Σ.Β.  Μαγνησιακός», στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει ο σύλλογός μας με την ομάδα της «ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο.», πραγματοποιήθηκαν δοκιμές παικτών από ακαδημίες του Βόλου, της Λάρισας και της Λαμίας, μεταξύ των  οποίων και ποδοσφαιριστών του Μαγνησιακού.
Πρόκειται για παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2001-02, τα οποία είχαν ήδη προεπιλεγεί και χτες πέρασαν το τελευταίο στάδιο της αξιολόγησής τους, πριν κληθούν κάποια από αυτά να ενταχθούν στα αντίστοιχα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ Ξάνθη.
Η αξιολόγηση έγινε από επιτελείο της ακριτικής ομάδας, του οποίου επικεφαλής ήταν ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών κ. Νίκος Κεχαγιάς.
Για μας αποτελεί πολύ σημαντική και συνάμα τιμητική συνεργασία, που ξεκίνησε με την μεταγραφή παικτών μας κατά το παρελθόν. Η επιλογή των εγκαταστάσεών του Α.Σ.Β. Μαγνησιακού, για να πραγματοποιηθούν οι δοκιμές, αποτελεί ακόμα ένα σημείο αναφοράς στην προσπάθεια που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου να οργανώσουμε τις ακαδημίες μας, με τον πλέον άρτιο τρόπο.
Όλα τα παραπάνω έχουν ιδιαίτερη αξία όταν αναγνωρίζονται από ανθρώπους, όπως της  «ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο.», γνώστες του αντικειμένου, με πολύ σοβαρή πορεία σε κορυφαίο επίπεδο στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και με παράδοση στην ανάδειξη παικτών, που έχουν κοσμήσει με την παρουσία τους τα ελληνικά και διεθνή γήπεδα, αγωνιζόμενοι είτε με τους Συλλόγους τους, είτε με τις Εθνικές ομάδες».
*Δείτε στιγμιότυπα από τις δοκιμές στην παρακάτω image gallery...
 
Last modified onSaturday, 22 April 2017 15:07

Image Gallery

{gallery}47466{/gallery}