noodles volos banner

Ανέδειξαν τον κοινωνικό χαρακτήρα του τουρνουά της Αγίας Άννας

  • Published in ΕΠΣΘ

Συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη διεξαγωγή τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών με διοργανώτρια την Αγία Άννα δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club. Το τουρνουά έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο του Βόλου. Παρόντες εκτός του προέδρου της Αγίας Άννας, Γιάννη Σίμου, οι εκπρόσωποι των ομάδων που παίρνουν μέρος (ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός Πειραιώς Αλίμου, Πύρασος, Δήμητρα Τρικάλων), οι πρόεδροι της ΕΠΣΘ και του Ορφανοτροφείου κ.κ. Π. Λασκαράκης και Κ. Θεοδώρου, όπως και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Μ. Καπουρνιώτης, αφού ο Δήμος παραχώρησε τους ξενώνες του Πανθεσσαλικού για τις αποστολές των ομάδων.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις:

Απόδοση δηλώσεων: magnesiasports

 Περικλής Λασκαράκης (πρόεδρος ΕΠΣΘ): «Να επαναλαμβάνονται συχνά ανάλογες πρωτοβουλίες»

1ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ

Η ΕΠΣΘ με μεγάλη της χαρά καλωσορίζει και φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του σωματείου-μέλους της, της Αγίας Άννας, το συγκεκριμένο τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Καλωσορίζει τους εκπροσώπους των ομάδων και τους ποδοσφαιριστές τους. Εύχομαι ότι το αποτέλεσμα του τουρνουά θα προαγάγει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα προσδώσει χαρά στους μικρούς ποδοσφαιριστές μας και θα καταφέρει να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα για το φιλάνθρωπο χαρακτήρα του. Εύχομαι όλοι να απολαύσουν αυτό το διήμερο και πρωτοβουλίες αναλόγου ύφους και ήθους να επαναλαμβάνονται όσο το δυνατόν συχνότερα και η ΕΠΣΘ θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της, για να συμβάλει σε ανάλογες ενέργειες.

 Κώστας Θεοδώρου (πρόεδρος Oρφανοτροφείου Βόλου): «Φέρνετε το Ορφανοτροφείο μέσα στην κοινωνία»

1ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ  τα σωματεία και ειδικά την Αγία Άννα για την πρωτοβουλία γι’ αυτό τουρνουά στην πόλη του Βόλου. Εύχομαι το τουρνουά να σηματοδοτήσει ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά που θα αγωνιστούν. Από τη μεριά του Ορφανοτροφείου εκ μέρους των παιδιών να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάνετε. Το σημαντικό είναι ότι φέρνετε το Ορφανοτροφείο μέσα στην κοινωνία και κοντά σε νέα παιδιά, στα οποία θα διεισδύσει, ώστε να έρθουν κι αυτά να αθληθούν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό το Ορφανοτροφείο το έχει ανάγκη για αύριο και νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο όφελος που θα έχουν τα παιδιά. Δε θα βγάλω είδηση αθλητική. Να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλό κουράγιο στον κ. Λασκαράκη, στον πρόεδρο της ΕΠΣΘ, που εκλέχτηκε ξανά με άνεση. Αυτά τα τουρνουά μας δίνουν ελπίδα και κουράγιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και εύχομαι μία καλύτερη μέρα για το βολιώτικο ποδόσφαιρο.

 Μιχάλης Καπουρνιώτης (αντιπρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ): «Πιστοί στις υποσχέσεις μας»

1ΚΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Βόλου και όλη η δημοτική ομάδα, πιστοί στις υποσχέσεις του Δημάρχου μας, κ. Αχιλλέα Μπέου, για αμέριστη συμπαράσταση σε κάθε αθλητική δραστηριότητα, ιδιαιτέρως δε, σε κάθε αθλητική δραστηριότητα που ενέχει φιλανθρωπικό σκοπό, συνεισφέρουμε ή και συνδιοργανώνουμε ανάλογες εκδηλώσεις.

Έτσι και τώρα που η σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας διοργανώνει πασχαλινό φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Απριλίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club, συμμετέχουμε φιλοξενώντας στο Βόλο τις ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της ΠΑΕ Ατρόμητος, της Δήμητρας Τρικάλων, του Πυράσου Αγχιάλου και τη σχολή Ολυμπιακού Πειραιώς Αλίμου. Η κοινωνική προσφορά της διοργάνωσης αφορά τη διάθεση των εσόδων στο Ίδρυμα της πόλης μας, στο Ορφανοτροφείο Βόλου. Εύχομαι να περάσουν καλά στην όμορφη πόλη μας οι γονείς, οι αθλητές και οι προπονητές και να χαρούν το τουρνουά. Καλή επιτυχία στη διεξαγωγή του τουρνουά.

Μαρκόπουλος Σάκης (εκπρόσωπος Ολυμπιακού Πειραιώς Αλίμου): «Μας ενδιαφέρει ό,τι γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό»

1ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ευχαριστώ την Αγία Άννα για την πρόκληση. Μας τιμά και μόνο που μας επέλεξε η Αγία Άννα να είμαστε στα σωματεία που συμμετέχουν στο τουρνουά. Πιο πολύ μας τιμά, γιατί γίνεται για ένα φιλανθρωπικό σκοπό, οπότε γίνεται για κάτι παραπάνω από τη διασκέδαση των παιδιών. Ό,τι γίνεται και έχει φιλανθρωπικό σκοπό, εμάς μας ενδιαφέρει. Γι’ αυτό και ήρθαμε, να περάσουν καλά τα παιδιά και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον σύλλογο της Αγίας Άννας που μας έχει προσκαλέσει.

Φορόπουλος Αλέξης (εκπρόσωπος ΠΑΟΚ): «Πολύ κοντά σε τουρνουά του εξωτερικού»

1ΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ευχαριστώ και εγώ ως ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Αγία Άννα. Αυτό που έχω να τονίσω είναι ότι ο συνδυασμός ενός τόσου καλού σκοπού του τουρνουά με τις εγκαταστάσεις που βρήκαμε, προεξοφλούν για μία πολύ καλή διοργάνωση. Αυτό που προσπαθούμε να πρεσβεύουμε και εμείς κι όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον χώρο των αναπτυξιακών ηλικιών είναι η διασκέδαση των παιδιών κι  αυτό που αντικρίζω στα δικά μου παιδιά από την ώρα που ήρθαν είναι ότι το χαίρονται και πιστεύω ότι θα αυτό θα βοηθήσει η διοργάνωση να πάει πολύ καλά. Απ’ ό,τι έχω δει από τους ανθρώπους εδώ,  είμαστε πολύ κοντά και σε τουρνουά του εξωτερικού που έχουμε παραβρεθεί, οπότε δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα. Μπράβο σας.

Μαυρίκος Δημήτρης (εκπρόσωπος Ατρομήτου): «Εκπληκτικό το οικοδόμημα»

1ΜΑΥΡΙΚΟΣ

Είναι χαρά μας που ήρθαμε στην πόλη του Βόλου και στο σωματείο της Αγίας Άννας. Να δώσω συγχαρητήρια για το εκπληκτικό οικοδόμημα που είναι αμφιθεατρικό και βλέπει όλα τα γήπεδα και διευκολύνει τους γονείς. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή που συμβάλλουμε κι εμείς στον σκοπό του Ορφανοτροφείου και βάζουμε κι εμείς ένα λιθαράκι. Εύχομαι να απολαύσουμε το τουρνουά και να γίνουν καλά παιχνίδια.

 Αποστόλης Γκαραγκάνης (εκπρόσωπος Δήμητρας Τρικάλων): «Να μάθουμε στα παιδιά τον κοινωνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου»

1ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ

Ευχαριστούμε την Αγία Άννα και τους συνδιοργανωτές του τουρνουά. Ήταν μία πολύ τιμητική πρόσκληση για μία επαρχιακή ομάδα και την αποδεχθήκαμε αμέσως. Τέτοιες διοργανώσεις πρέπει να στηρίζονται απ’ όλους τους φορείς και καταδεικνύουν όχι μόνο τον ποδοσφαιρικό, αλλά και τον κοινωνικό χαρακτήρα μίας ακαδημίας. Είναι σίγουρη η επιτυχία του τουρνουά. Πρέπει να μαθαίνουμε στα παιδιά μας και τον κοινωνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου. Καλά παιχνίδια σε όλους.

Θοδωρής Στάμος (πρόεδρος Πυράσου): «Να είναι η αρχή»

1ΣΤΑΜΟΣ

Για μας είναι μεγάλη χαρά και τιμή που μας κάνει η Αγία Άννα να παρευρεθούμε εδώ και να προσφέρουμε το ελάχιστο γι’ αυτόν τον υπέροχο σκοπό του τουρνουά. Να συγχαρώ τους υπευθύνους της Αγία Άννας και όλους τους φορείς που συνέβαλαν σ’ αυτή τη γιορτή για τα παιδιά και εύχομαι να είναι η αρχή για πολλές διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν.  Εμείς εννοείται ότι θα είμαστε πάντα εδώ να στηρίζουμε τέτοιες εκδηλώσεις. Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλα τα παιδιά και να το απολαύσουν όλοι.

Γιάννης Σίμος (πρόεδρος Αγίας Άννας): «Κάθε χρόνο ένα ανάλογο τουρνουά»

1ΣΙΜΟΣ

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που δέχθηκαν το κάλεσμά μας γι’ αυτό το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου για το Ορφανοτροφείο Βόλου. Είμαι μεγάλη τιμή για τη σχολή που ΠΑΕ, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος, ομάδες επαρχιακές ιστορικές, όπως ο Πύρασος και η Δήμητρα Τρικάλων, και μία ακόμη μεγάλη σχολή ποδοσφαίρου, όπως του Ολυμπιακού Πειραιώς Αλίμου, αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας και παρευρίσκονται εδώ. Εμείς επιλέξαμε φέτος να ενισχύσουμε το Ορφανοτροφείο του Βόλου και ευελπιστούμε κάθε χρόνο να διοργανώνουμε ένα τουρνουά πάντα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Του χρόνου θα επιλέξουμε να βοηθήσουμε ένα άλλο ίδρυμα, όπως οι Άσπρες Πεταλούδες. Να ευχαριστήσω για την αμέριστη βοήθειά του τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ, κ. Λασκαράκη, τους κ.κ. Βλιώρα και Καπουρνιώτη από τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ και τον Δήμο Βόλου για την παραχώρηση των ξενώνων του Πανθεσσαλικού. Εύχομαι να περάσουμε ένα όμορφο διήμερο και τα παιδιά να απολαύσουν το ποδόσφαιρο.

 

 

 

Last modified onWednesday, 19 April 2017 20:35