Logo
Print this page

Νέα πρόκριση για τον Γ.Σ. Αλμυρού, 2-1 τον Ποσειδώνα

Ο Γ.Σ. Αλμυρού, όπως παρατάχτηκε σήμερα Ο Γ.Σ. Αλμυρού, όπως παρατάχτηκε σήμερα

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού δείχνει τα δόντια του και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Υποδεχόμενος στο Αθ. Ραγάζος τον Κυπελλούχο της ΕΠΣ Πιερίας, Ποσειδώνα Πόρων-Πλαταμώνα-Παντελεήμονα, κατάφερε να επικρατήσει δύσκολα με 2-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο στο ξεκίνημα και θέλησαν να βάλουν τα θεμέλια της νίκης από πολύ νωρίς.  Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κοντοβάς ταλαιπώρησε τους αμυντικούς από δεξιά, σέντραρε για τον Κρανά στο δεύτερο δοκάρι, που με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην απέναντι (αριστερή) γωνία για το 1-0.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να επιτεθούν και πήραν κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία που να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Χαλάτση, απειλώντας κυρίως με σουτ εκτός περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Ποσειδώνα μπήκαν με σκοπό να πετύχουν γρήγορα την ισοφάριση που θα τους ξαναέβαζε στο κόλπο της πρόκρισης. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι είδαν να τους ακυρώνεται γκολ για οφσάιντ μετά από προβολή του Χρυσόπουλου μέσα στην μικρή περιοχή, στο 49’ ωστόσο έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Παυλίδης αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα, ύστερα από τάκλιν από πίσω πάνω στον Κοντοβά και ενώ οι γηπεδούχοι έβγαιναν στην αντεπίθεση.

Παρά όμως το αριθμητικό μειονέκτημα ο Ποσειδώνας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλαμπάκα στο 52’, ύστερα από λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή στο μαρκάρισμα του Ακασού πάνω στον Χρυσόπουλο, με τον Ιβοριανό να μαρκάρει απόλυτα νόμιμα και τον αντίπαλό του να κάνει μία μεγαλοπρεπή βουτιά. Οι γηπεδούχοι ωστόσο κατάφεραν να ανακτήσουν το προβάδισμα στο 63’ με προβολή του Πλαβού από τη μικρή περιοχή έπειτα από κόρνερ του Βούλγαρη, ενώ είχαν και 3-4 καλές ευκαιρίες για να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ. Κυριότερη εξ αυτών στο 67’, όταν το διαγώνιο σουτ Αραμπατζή από την αριστερή γωνία της περιοχής πέρασε άουτ.

Επόμενος αντίπαλος για τον Γ.Σ.Α. την Τετάρτη 19/4, ο Ολυμπιακός Λαμίας εκτός έδρας σε ένα νοκ-άουτ παιχνίδι με στόχο την πρόκριση στους οκτώ του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Καψιώτης, Τσιάτσιος, Κόκκας, Κυριάκος (53’ Πλαβός), Ακασού, Κρανάς, Θωμαΐδης, Νασιακόπουλος  (61’Βούλγαρης), Κοντοβάς, Αραμπατζής (82’ Φαράντος)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΠΠ: Ταταρίδης, Τροΐρης, Αποστολίδης, Παυλίδης, Χρυσόπουλος (74’Γιαπιτζής), Κυρτέγος, Καλαμπάκας, Κολαξίδης, Σδούγκας (82’ Γαλάνης), Γκανάβας, Κατσαρός

Νίκος Μπιντέλας

Last modified onWednesday, 12 April 2017 21:49
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]