Logo
Print this page

Διήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου στο Νέο Κλήμα Σκοπέλου

Ο Αθλητικός Όμιλος «Κεραυνός» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων διοργανώνουν το Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κλήμα Σκοπέλου στις 12 και 13 Απριλίου 2017.

Σκοπός του τουρνουά είναι να ενώσει μέσα από τον αθλητισμό τα παιδιά από τις τρεις δημοτικές ενότητες του νησιού αλλά και από τη γειτονική Αλόννησο και να καλλιεργήσει την άμιλλα μεταξύ των νέων παιδιών. Τα τελευταία χρόνια το τουρνουά ποδοσφαίρου στο Νέο Κλήμα έχει γίνει σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό των Β. Σποράδων.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων,  έχοντας ως σκοπό μεταξύ των άλλων την αθλητική ανάπτυξη της περιφέρειας της, μπορεί να πραγματοποιεί δαπάνες για αθλητικές δραστηριότητες, όταν αυτές συντελούν στην καλύτερη εκπλήρωση του σκοπού αυτού, εφόσον είναι ευρείας απήχησης.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη ανέφερε: «Στόχος μας είναι η προώθηση και η διάδοση του αθλητισμού σε παιδιά μικρών ηλικιών. Θέλουμε να δώσουμε κίνητρα σε όλα τα παιδιά για μια υγιή απασχόληση, η οποία στο μέλλον μόνο οφέλη μπορεί να τους προσφέρει. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων συνδιοργανώνουμε με πολλούς τοπικούς φορείς εκδηλώσεις, οι οποίες προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό κυρίως σε παιδιά, τα οποία είναι το μέλλον του τόπου μας».

 

Last modified onTuesday, 11 April 2017 14:50
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]