noodles volos banner

Πρωτιά για το παιδικό της Αγ. Παρασκευής στο τουρνουά Π. Κατσούρης

  • Published in ΕΠΣΘ

Με πολλά χαμόγελα ευχές και ραντεβού για την επόμενη χρονιά ολοκληρώθηκε το 9ο τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης», στο οποίο συμμετείχε η Αγία Παρασκευή, που πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία του παιδικού. Επίσης ο παίκτης της βολιώτης ομάδας Κατσαγεωργίου αναδείχθηκε MVP στην ίδια κατηγορία.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, το Σάββατο 8, την Κυριακή 9 και τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου. Το τουρνουά αφορούσε τις ηλικιακές κατηγορίες projunior, junior, παιδικού και προπαιδικού.

Οι τριάδες των νικητών στις τέσσερις κατηγορίες έχουν ως εξής:

ΠΑΙΔΙΚΟ

Αγία Παρασκευή, ΠΑΟΚ Ισαακίου, LIDO

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ

LIDO, Πρωταθλητές Πεύκων, Mundialito

JUNIOR

Απόλλων Καβάλας, Νέστος, Ολυμπιάς Καρουσάδων

PROJUNIOR

Απόλλων Καβάλας, Ηρακλής Σαγήνης, Νέστος

Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των τμημάτων του ΠΑΟΚ στο τουρνουά ήταν εκτός συναγωνισμού.

Οσον αφορά στα παιδιά που διακρίθηκαν, στην κατηγορία projunior πρώτος σκόρερ και MVP ήταν ο Τζένγκο του Απόλλωνα Καβάλας και καλύτερος τερματοφύλακας ο Κράμπα επίσης του Απαόλλωνα Καβάλας. Στα junior πρώτος σκόρερ ήταν ο Οταντζής του Απόλλωνα Καβάλας. MVP ο Παππάς της Ολυμπιάδας Καρουσάδων και καλύτερος τερματοφύλακας ο Ζώζος του Νέστου.

Στην κατηγορία προπαιδικού πρώτος σκόρερ χρίστηκε ο Σωμαράκης του UDO. MVP ο Τατσίνας των Κοίλων Κοζάνης και τερματοφύλακας ο Παπατσαρούχας του LIDO. Τέλος, στο παιδικό, πρώτος σκόρερ ήταν ο Σαββουιδάκης του UDO. MVP ο Κατσαγεωργίου της Αγίας Παρασκευής Βόλου και καλύτερος τερματοφύλακας ο Ζαχαριουδάκης του UDO.

 

 

Last modified onTuesday, 11 April 2017 14:39