noodles volos banner

«Το καμπ που κάνουμε δεν το έχει μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα»

  • Published in ΕΠΣΘ

Ο Γιώργος Κουτσούκης, που ασχολείται με τη διοίκηση της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νίκης, θέλησε εκ μέρους του Άκη Σουγγάρη να κάνει τον απολογισμό του τμήματος στη Γ.Σ. της Νίκης Β.

 Ωστόσο, η παρότρυνση του προέδρου της Γ.Σ. να συντομεύσει, λόγω πίεσης χρόνου, αφού εκκρεμούσαν θέματα για ψηφοφορίες, και οι ανάλογες παροτρύνσεις από το σώμα, έφερε την αντίδραση του ομιλούντος όσο και του Άκη Σουγγάρη, που έφυγε από την αίθουσα εκνευρισμένος.

«Από τότε που παραιτήθηκα από τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου, είμαι δίπλα στον Άκη Σουγγάρη στην ακαδημία. Όταν καταλάβαμε ότι με το πλαστικό τα πράγματα ήταν δύσκολα, ξεκινήσαμε έναν αγώνα δρόμου. Αυτό που έχουμε καταφέρει είναι ότι φέραμε έναν αρχιπροπονητή, τον Φάντζιο Μπούις, που δεν υπάρχει άλλος στη Θεσσαλία. Τη μερίδα του λέοντος για όσα καταφέραμε την έχει ο Άκης Σουγγάρης. Στις 10 Απριλίου η Νίκη Βόλου θα έχει διεθνές προπονητικό καμπ, που δεν το έχει μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Πρέπει να ντρεπόμαστε, αν σκεφτόμαστε το χρόνο. Να σεβόμαστε αυτούς που αγωνίζονται για την ομάδα. Θέλετε να κατέβω από το βήμα ή να συνεχίσω; Ο Άκης Σούγγαρης έχει δώσει πολλά. Θα είναι και του χρόνου μαζί μας; Ούτε κι εγώ θα είμαι».