noodles volos banner

Κλείνει το βοηθητικό του ΕΑΚ και γίνεται πλαστικό

  • Published in ΕΠΣΘ

Ο τελευταίος αγώνας πριν την ανακατασκευή του βοηθητικού του ΕΑΚ και τη μετατροπή του αγωνιστικού του χώρου σε πλαστικό ήταν αυτός που έγινε την Τετάρτη (15/3) ανάμεσα σε Τοξότη και Ιάσονα Α.Μ. εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Αυτήν την ενημέρωση εξάλλου έχει η ΕΠΣΘ και τα σωματεία.

Ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, που θα αναλάβει το έργο με χρηματοδότηση 150.000 ευρώ από τον Δήμο Βόλου, περιμένει μία τελευταία έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, κάτι που μάλλον θεωρείται τυπικό ζήτημα, ώστε να ξεκινήσουν την άλλη βδομάδα οι εργασίες.  Μετά από διεθνή διαγωνισμό έχουν βγει οι μειοδότες. Ο πρώτος εργολάβος θα αναλάβει την αποξήλωση χλοοτάπητα και ποτιστικών, για το οποίο θα χρειαστεί περίπου μιάμιση βδομάδα, και ο δεύτερος την τοποθέτηση του πλαστικού τάπητα μέσα σε τέσσερις μέρες. Αυτός είναι ο αρχικός σχεδιασμός, χωρίς να  αποκλείεται μία μικρή παράταση.

Ο ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ επιθυμεί μετά την ολοκλήρωση του έργου, να συνδυάσει τα εγκαίνια με τη διεξαγωγή παιδικού τουρνουά. Μάλιστα στις σκέψεις των υπευθύνων είναι να ξηλωθούν τα όποια υπάρχοντα καθίσματα στην κερκίδα του βοηθητικού και να μπουν νέα, όπως και να γίνουν εργασίες εξωραϊσμού.

Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι θα τοποθετηθούν και προβολείς στο βοηθητικό κι έτσι θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται προπονήσεις κα το βράδυ. Επομένως θα λυθεί σε μεγάλο το γηπεδικό ζήτημα που έχουν οι ερασιτεχνικοί σύλλογοι, αφού θα μπορούν να προπονούνται περισσότερες ομάδες τις καθημερινές, όπως υπολογίζεται, αλλά και να γίνονται περισσότεροι αγώνες τα Σαββατοκύριακα.