noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

  • Published in ΕΠΣΘ
Ο Δημόπουλος ελέγχει την μπάλα στο ματς Πηλέας-Μακρινίτσα Ο Δημόπουλος ελέγχει την μπάλα στο ματς Πηλέας-Μακρινίτσα

Η 19η νίκη σε 20 ματς επιτεύχθηκε για τον Γ.Σ. Αλμυρού στα Κανάλια επί του Απόλλωνα, ο οποίος το πάλεψε όσο μπορούσε και είχε μάλιστα μία καλή στιγμή με τον Ρακή στο ξεκίνημα του β' μέρους να κάνει το 1-1 έπειτα από το γκολ του Κωτσιαρίδη στο 13'. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και υποτάχθηκε στη φανερή ανωτερότητα του αντιπάλου του, που κλείδωσε τη νίκη με το τέρμα του Αραμπατζή στο 70', για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Κρανάς στο 90'. Όλα τα τέρματα των νικητών σημειώθηκαν με σουτ εκτός περιοχής. 

Μόνος δεύτερος πέρασε ο Πύρασος μετά τη νίκη του με 1-0 κόντρα στον Διαγόρα στο πιο ενδιαφέρον ματς της 20ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΘ. Ο Νίκος Κοτζαθανάσης μ' ένα φοβερό γκολ, με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής στο 44ο λεπτό χάρισε στην ομάδα του τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σουτ του Γάρου από πλάγια θέση ψηλά άουτ στο 9′, ενώ σουτ του Σφάκα εκτός περιοχής πέρασε λίγο άουτ στο 29′ για τους γηπεδούχους. Σέντρα του Γιοβάνη ανέκοψε αμυντικός προ του Σιώμου (40′). Κεφαλιά-πάσα του Σιώμου δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Σφάκας που από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ στο 62', ενώ ο ίδιος παίκτης μόνος στη μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη φάση με σουτ χάνοντας το κοντρόλ στο 73′.

Εντυπωσιακός ήταν ο Θησέας στον Πτελεό, νικώντας με το απίστευτο 1-4 τον Πρωτεσίλαο. Σημαντική συμβολή στη νίκη της ομάδας του είχε ο Στούκας, που στο διάστημα 46’-60’ είχε δύο δύσκολες αποκρούσεις σε προσπάθειες του Τσόγκα και Π. Βούλγαρη, ο οποίος είχε και σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Οι Αγριώτες ήταν εξαιρετικοί και προηγήθηκαν με 0-2 χάρη σε πλασέ του Βουρδάκη στο 13’ και απευθείας φάουλ του Ισά, ενώ ο Μιχόπουλος με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 στο 45’. Αφού ο Πρωτεσίλαος, ενώ το μπορούσε, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, ήρθαν άλλα δύο γκολ για τον Θησέα με τους Γκουγκούση και Βουρδάκη (το δεύτερο προσωπικό) στο 65’ και το 78’ αντίστοιχα με πλασέ, για να γραφτεί το τελικό 1-4. Ο προπονητής του Πρωτεσίλαου Μιχάλης Ανδρωνάς χαρακτήρισε τον Θησέα την καλύτερη ομάδα που πέρασε από τον Πτελεό και του έδωσε συγχαρητήρια, ενώ θεωρεί ότι οι παίκτες παράτησαν το ματς μετά το 1-3.

Ο α’ όμιλος της Β’ ΕΠΣΘ

Πολύτιμους βαθμούς έχασε στην έδρα του ο Άνθιμος Γαζής, παραχωρώντας ισοπαλία με 2-2 στην Ένωση Λεχωνίων Νηλέα. Το ματς, που είχε ένταση ειδικά ανάμεσα στους δύο πάγκους, ήταν θεαματικό. Οι γηπεδούχοι θεωρούν ότι βάσει των πολλών ευκαιριών που έχασαν σε φάσεις τετ-α-τετ το αποτέλεσμα αποτελεί μαγική εικόνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι πιστεύουν ότι έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία για το διπλό, αφού είχαν δοκάρι στο 95’ με τον Κολιό.

Το 0-1 έγινε στο 35’ με τον αμυντικό μέσο Μαλίντι, που στην πρώτη του εμφάνιση πέτυχε και το πρώτο γκολ μετά από ασίστ του Μπόγδανου και πλασέ του σκόρερ, αλλά με δύο δικά του τέρματα ο Δανιλόπουλος στο 53’ με πλασέ και με κεφαλιά στο 83’ επέτρεψε στην ομάδα του να κάνει την ανατροπή με 2-1. Με τη σέντρα με σουτ από τα 40 μέτρα ο Κολιός κρέμασε τον Γκούρη και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στο ΕΤΒΑ ο Πηλέας επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Μακρινίτσας με 2-0. Ο Δημόπουλος στο 27’ κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα για το 1-0, ενώ στις αρχές του δευτέρου ο Φηύγας με διπλή σωτήρια επέμβαση πάνω στη γραμμή (η μπάλα δεν πέρασε καθαρά τη γραμμή ) σε φάουλ από τα πλάγια αριστερά αρχικά και κοντινό σουτ του Πουρνάρα, που πήρε το ριμπάουντ, η Μακρινίτσα έφτασε κοντά στην ισοφάριση.

Ακολούθησαν δύο μεγάλες φάσεις για τον Πηλέα σε τετ-α-τετ των Παπαπορφυρίου και Δημόπουλου, που απέκρουσε ο Σεραφείδης, για να γίνει το τελικό 2-0 στο 83' με κεφαλιά του Τσουκάλη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Η Α.Ε. 2002 έπιασε στην κορυφή τον Άνθιμο Γαζή με το 0-3 επί του Ελευθεριακού, αλλά  είναι πρώτη, αφού είναι καλύτερη στα μεταξύ τους ματς. Στο 25’ ο Γάκιας πλασέ από κοντά μετά από σέντρα του Βούλγαρη, στο 65’ Πολυχρόνου με φάουλ από 40 μέτρα και στο 71’ο Στουμποβίκος, που μόλις είχε μπει αλλαγή, με πλασέ από παράλληλη σέντρα του Κόρδα, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Εθνικός πήρε το διπλό από τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου με 1-2. Στο 30’ με κεφαλιά και στο 62’ με πέναλτι που κέρδισε ο Περεντίδης, ο Μωραΐτης έβαλε τα δύο γκολ της ομάδας του, που είχε ισοφαριστεί προσωρινά. 

Ο Β’ όμιλος της Β’ ΕΠΣΘ

Η Αγχίαλος με δύο γκολ του Καραγιώργου, που έφθασε τα εννιά τέρματα στο πρωτάθλημα, επιβλήθηκε των Μυρμηδόνων στον Πλάτανο με 0-2. Ο σκόρερ της ομάδας του Γιώργου Παναγιωτόπουλου έδρασε στο 20’ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και στο 65’ με πλασέ.  

Παρότι αγωνίστηκε με πολύ νεανική σύνθεση, η Δήμητρα δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει του αδύναμου Αγροτικού με 1-5, με τον 14χρονο κεντρικό χαφ Στέλιο Τιμπλαλέξη να πετυχαίνει δύο γκολ με πανέμορφα μακρινά σουτ στο 35’ και το 55’, ενώ το 0-1 είχε κάνει ο Αράπης στο 20’. Κακλιάς στο 48’ και Κόκκαλης στο 50’ διεύρυναν στο 0-5 τον δείκτη του σκορ και στη συνέχεια ο Δήμητρα κατέβασε ταχύτητα. Το τελικό 1-5 σημείωσε ο Λιλής στο 75’. Πρώτη φορά αγωνίστηκε για την ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη ως βασικός ο Γκάμπας. 

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του μετά απ’ αυτή με 1-2 επί του Αγροτικού σημείωσε ο Άθλος, που επιβλήθηκε με σκορ 1-3 του Ηρακλή στους Αγίους Θεοδώρους. Με το σουτ του Μπιρμπίλη από 30 μέτρα στο 45' έγινε το 0-1, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 50’, αλλά οι Αλμυριώτες με τέρματα του Δήμα και του Φάτση σε ένα πεντάλεπτο (60’ και 65’) έκαναν το τελικό 1-3. 

Τα αποτελέσματα στους αγώνες της Κυριακής

 Α’ ΕΠΣΘ

ΗΡΑΚΛΗΣ Β.-ΣΚΙΑΘΟΣ  αναβολή

ΠΥΡΑΣΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1-0

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ-ΘΗΣΕΑΣ 1-4

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ.-Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ 0-3

ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ 3-0 α.α.

 

Β’ ΕΠΣΘ/16η αγωνιστική

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΗΛΕΑΣ-ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ  2-0

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ-ΛΕΧΩΝΙΑ 2-2

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.-ΕΘΝΙΚΟΣ 1-2

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ-ΑΕ 2002 0-3

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ-ΑΓΧΙΑΛΟΣ 0-2

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ 1-5

ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Θ.-ΑΘΛΟΣ 1-3

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ-ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ 0-3 α.α.

 

 

 

Last modified onTuesday, 14 March 2017 23:58