noodles volos banner

Τα αποτελέσματα της ΕΠΣΘ στα ματς του Σαββάτου

  • Published in ΕΠΣΘ
Φάση από τον αγώνα του ΕΑΚ με τον Τσουκάλη να ελέγχει την μπάλα και τον Μαλισσόβα να παρακολουθεί Φάση από τον αγώνα του ΕΑΚ με τον Τσουκάλη να ελέγχει την μπάλα και τον Μαλισσόβα να παρακολουθεί

Η σκληροτράχηλη Ακρόπολη έκοψε βαθμούς από τον Πύρασο μετά τη μεταξύ τους λευκή ισοπαλία στο ΕΑΚ, το οποίο χρησιμοποίησε ως έδρα η ομάδα του Σέσκλου.

Νίκη ανάσα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής πήρε η Αγία Παρασκευή, που επικρατώντας με 0-1 του Παγασητικού στη Νεάπολη πέρασε μετά από πολύ καιρό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 14 βαθμούς, φτάνοντας τον Θησέα και ξεπερνώντας τον μόνο πλέον προτελευταίο Απόλλων Καναλίων, που έχει 11. Έτσι, η ομάδα του Στέλιου Μαλακασιώτη αναθέρμανε τις ελπίδες για σωτηρία. Το χρυσό γκολ σημείωσε ο Κ. Κόφφας στο 63’.

Εξαιρετικός ήταν ο Σαρακηνός στη Σκόπελο, νικώντας τη γηπεδούχο ομάδα με 1-2. Η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη, που είχε όλους κι όλους έντεκα παίκτες στη σύνθεσή του, ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 από το πρώτο μέρος με δύο γκολ του Ζαρίφη, ο οποίος από το 65’ έπαιζε τραυματίας (!), αφού υπέστη τράβηγμα. Ο παίκτης των κοκκινόμαυρων σκόραρε στο 75’ και το 82’, στην πρώτη περίπτωση με πλασέ μετά από πάσα του Νιαώτη και στη δεύτερη παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από σουτ του Σουάρες στο δοκάρι.  

Στη Β' ΕΠΣΘ και στα έξι ματς, που έγιναν σήμερα κέρδισαν οι γηπεδούχοι. Επεισοδιακή ήταν η νίκη της Α.Ε. 2002 επί του Ιάσονα Άλλης Μεριάς, καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν στο τέλος με εννιά, ενώ στα Λεχώνια ο Τοξότης κυνήγησε το θετικό αποτέλεσμα ισοφαρίζοντας με τον Κανδήλα στο 53’ το γγκολ του Ρενάτο στο 36’ μετά από πάσα του Δουλά, αλλά με μακρινό διαγώνιο σουτ ο Μπικοράρος χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Άρη Γιαννούτσου μετά από ωραία ασίστ του Κουβαρά στο 81’. Ένα λεπτό πρν οι νικητές είχαν μείνει με δέκα λόγω αποβολής του Κυριαζή.  

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ σήμερα Σάββατο:

Α’ ΕΠΣΘ/19η αγωνιστική

ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΠΥΡΑΣΟΣ 0-0

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ-ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  0-1 

ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ 1-2

Β’ ΕΠΣΘ/15η αγωνιστική

1ος όμιλος

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π. 1-0

 ΕΝΩΣΗ ΛΕΧΩΝΙΩΝ ΝΗΛΕΑΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ 2-1

ΑΕ 2002-ΙΑΣΩΝ Α.Μ. 2-0

2ος όμιλος

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ-Ν.Α. ΝΙΚΗΣ  3-1

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ  1-0

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΧ.-ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Θ. 6-0

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ-ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ αναβολή λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου

 

Last modified onSunday, 05 March 2017 10:52