Logo
Print this page

Όμορφη βραδιά για τους μικρούς αθλητές της Αγίας Άννας στο Valis

Μια όμορφη βραδιά, σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί αθλητές της σχολής ποδοσφαίρου "Η Αγία Άννα" και οι οικογένειές τους, που παραβρέθηκαν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του συλλόγου, στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ κ. Βλιώρας Γεώργιος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ κ.Λασκαράκης Περικλής, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γαλάτης Απόστολος και οι επιστημονικοί συνεργάτες της σχολής, κ. Ζαχαριουδάκης Μάνος (Ψυχολόγος) και κ. Λάμπης Κωνσταντίνος (Διατροφολόγος).

Η σχολή χορού Break a Move του Κωνσταντίνου Πανόπουλου έδωσε μια ξεχωριστή εικόνα στη βραδιά με τους χορούς των τμημάτων να ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους.

Τυχεροί της βραδιάς οι μικροί αθλητές Φωκίδης Γιάννης, Τάγκας Θοδωρής, Μπαιράμης Λάμπρος, Οικονόμου Βασίλης, Πρίγκος Νικόλαος και Δαλόπουλος Δημήτρης, οι οποίοι κέρδισαν τα φλουριά και παρέλαβαν τα δώρα τους από τους προπονητές της σχολής.

Τυχερός της λαχειοφόρου με έπαθλο ένα ποδήλατο, προσφορά του καταστήματος Rockin Bikes του κ. Καραμέτου Δημήτρη, ο αθλητής της σχολής Λάβδας Γιώργος.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές και ευχήθηκαν υγεία και δημιουργική δύναμη για το 2017 και φυσικά συνέχιση των σπουδαίων αθλητικών και κοινωνικών δράσεων του συλλόγου, που θα αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινωνίας και θα την υπηρετούν πάντοτε μέσα από το πρίσμα του αθλητισμού. 

*Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα στην παρακάτω image gallery...

 

Last modified onFriday, 03 March 2017 19:09

Image Gallery

{gallery}46697{/gallery}
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]