noodles volos banner

Διεθνές φιλικό για τους μικρούς του Θησέα

  • Published in ΕΠΣΘ

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων ιστορίας που συμπληρώνει φέτος ο Θησέας, η ομάδα U14 του συλλόγου έδωσε στο γήπεδό του στην Αγριά φιλικό με τη γερμανική Böblingen την Καθαρά Δευτέρα. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Θησέας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Ερμή Βόλου και τον διευθυντή του Χρόνη Σαπουνά, ο οποίος μεσολάβησε για το κλείσιμο του φιλικού, όπως και για τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Θησέα Αγριάς νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν για τη διεξαγωγή του φιλικού παιχνιδιού της ακαδημίας μας (U14) με τη γερμανική ομάδα V.S. Böblingen. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της V.S. Böblingen για την αποδοχή της πρόσκλησης, όπως επίσης και τον κ. Σαπουνά Χρόνη για τη μεσολάβηση και τη βοήθειά του στο να διεξαχθεί το παιχνίδι αυτό, αφού ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν κοντά στη V.S Böblingen.

Θέλοντας από μεριά μας να μη μείνουμε μόνο στο παιχνίδι, δεσμευτήκαμε ότι με την πρώτη ευκαιρία και σε συνεργασία με τον Ερμή Βόλου θα επισκεφτούμε τη γερμανική ομάδα στην έδρα της, στη Στουτγκάρδη, τον επόμενο χρόνο.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσοι παρακολούθησαν το φιλικό παιχνίδι και έδωσαν με τον δικό τους φίλαθλο παλμό μια ιδιαίτερη ομορφιά με χειροκροτήματα, συνθήματα και καπνογόνα, κάνοντας τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας να βγάζουν φωτογραφίες.

Τέλος να συγχαρούμε και τους πρωταγωνιστές, τα ίδια τα παιδιά και των δυο ομάδων, για την άριστη συμπεριφορά αλλά και την ποιότητα του παιχνιδιού που παρακολουθήσαμε, δείχνοντας ότι με τις σωστές βάσεις θα μπορέσουν στο μέλλον να πρωταγωνιστήσουν στο άθλημα που διάλεξαν».

1thiseas germanoi