Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/46547
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/46547
noodles volos banner

Επιτυχημένη η εκδήλωση κοπής πίτας του ΣΠΠΜ (photos)

  • Published in ΕΠΣΘ
Ο γ.γ του ΣΠΠΜ, Άρης Γιαννούτσος, με τον Σάκη Τσιώλη Ο γ.γ του ΣΠΠΜ, Άρης Γιαννούτσος, με τον Σάκη Τσιώλη

Επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση κοπής της πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας, που έγινε το βράδυ της Τρίτης (21/2) στο ξενοδοχείο Park, στην οποία ξεχώρισε η παρουσία του Σάκη Τσιώλη, προπονητή της ΑΕΛ.

Πρώτος, απόντος του προέδρου Γιώργου Καλιακούδα, πήρε τον λόγο ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, Στέλιος Μαλακασιώτης, που ζήτησε να ανταποκρίνονται οι προπονητές στο οποιοδήποτε κάλεσμα γίνεται από τον σύνδεσμο, ώστε με τη συλλογικότητα, να μπορέσουν να καταφέρουν κάποια πράγματα, ασκώντας πίεση στους αρμόδιους φορείς. «Το Δ.Σ. θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ότι σε πρόσφατη ημερίδα που διοργάνωσε η ΕΠΣΘ για την αλλαγή κανονισμών της διαιτησίας παραβρέθηκαν μόλις εννιά μέλη του συνδέσμου», πρόσθεσε ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής, που παρακάλεσε τους συναδέλφους του να είναι πιο τυπικοί στις υποχρεώσεις τους για την καλύτερη λειτουργία του ΣΠΠΜ. Τέλος, ζήτησε τη βοήθεια για τη δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας του συνδέσμου, που θα λειτουργήσει για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, κ. Περικλής Λασκαράκης, εξήρε τον σημαντικό ρόλο του προπονητή, εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην εκδήλωση, καθώς βλέπει πολλά γνώριμα πρόσωπα, και καλωσόρισε τον Σάκη Τσιώλη, λέγοντας ότι δεν μπορεί να ξεχάσει τις επευφημίες των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, που φώναζαν το σύνθημα “Σάκης Τσιώλης οε, οε, οε”. Επίσης, ευχήθηκε επιτυχίες σε όλους τους προπονητές και κουράγιο.

Εν συνέχεια οι προπονητές έκοψαν την πίτα τους και ακολούθησαν οι βραβεύσεις. Ο κ. Λασκαράκης βράβευσε τον κ. Τσώλη για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Football League, ζητώντας του να αποδεχθεί τον οιωνό, αναφέροντας τη σχετική παροιμιώδη έκφραση στη λατινική γλώσσα (omen accipio).

Τον Γιάννη Φασουράκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ με τον Ηρακλή Βόλου βράβευσε ο Στέλιος Μαλακασιώτης, τον Βαγγέλη Τάχο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΘ ο Άρης Γιαννούτσος, γ.γ. του ΣΠΠΜ, και τον Γιώργο Γάτο, προπονητή των Μικτών της ΕΠΣΘ, για την πρώτη θέση στον 8ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νέων και την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο κ. Γεράσιμος Σαρρής, με παρότρυνση του οποίου κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ιδρυτή του συνδέσμου, Αντώνη Παππά.

Ο Γιάννης Φασουράκης ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους συνεργάστηκε πέρσι. «Πολύ πιθανόν αν δεν είχα συνεργασία μ’ αυτά τα παιδιά να μην ήμουν σήμερα εδώ, όπως να ευχαριστήσω και τον Βαγγέλη Τσουκάλη, τον περσινό συνεργάτη μου».

Ο Βαγγέλης Τάχος υπογράμμισε ότι είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται σε κοπή πίτας του συνδέσμου και πως δεν το επέτρεπαν διάφοροι λόγοι. «Ευχαριστώ το Δ.Σ. για την τιμή που μου κάνει. Για δύο χρόνια με την Ακρόπολη ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Η ομάδα χτίστηκε από το μηδέν και έχει μέλλον. Έχει μία παράδοση να βγάζει ταλέντα. Εύχομαι καλή χρόνια σε όλους και λιγότερη πίεση, που είναι λίγο δύσκολο, και οι στόχοι να πραγματοποιηθούν για όλους σας».

Ο Γιώργος Γάτος με τη σειρά του ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Ένωση για την τιμή που μου έκανε ως προπονητή και να πω και στον σύνδεσμο των προπονητών ένα ευχαριστώ για τη βράβευση και εύχομαι όλοι να είμαστε υγιείς».

Τυχεροί βραδιάς ήταν ο Μιχάλης Βαγγόπουλος και ο Μιχάλης Ανδρωνάς. Ο πρώτος κέρδισε μετά από κλήρωση 50 ευρώ (καθώς η πίτα δεν είχε φλουρί), ενώ ο δεύτερος μία προπονητική φόρμα, που πρόσφερε, όπως και πέρσι, ο Σάκης Τσιώλης.

Last modified onWednesday, 22 February 2017 18:31

Image Gallery

{gallery}46547{/gallery}