noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

  • Published in ΕΠΣΘ

Ακόμη ένα άνετο απόγευμα για τον Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος πέτυχε νέα νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στον Παγασητικό (5-0), με το αξιοσημείωτο εκτός του ευρέος σκορ να είναι η παρθενική εμφάνιση του 15χρονου Θεόφιλου Πρατή για τους γηπεδούχους. Τρία γκολ πέτυχε ο Αραμπατζής (37', 39', 45'), ενώ το σκορ είχε ανοίξει με πέναλτι ο Κοντοβάς, το οποίο κέρδισε ο Πλαβός στο 17'. Το τελικό 5-0 έκανε ο Κωτσιαρίδης στο 64'. Το σύνολο του Θάνου Θεοδώρου διατήρησε έτσι τη διαφορά των έξι βαθμών από το δεύτερο Διαγόρα Στεφανοβικείου, ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε με 2-1 του Αρη Μελισσατίκων με γκολ στο φινάλε (28' Καπούλας, 90' Γάρος - 45' Γκίνης), ενώ αύξησε τη διαφορά από τον Πύρασο στους οκτώ, με την ομάδα του Στέλιου Αρσένου να μένει στο 1-1, παρά τις ευκαιρίες που είχε, με τον Απόλλωνα Καναλίων (1' Λαρίσης - 48' Κοτζαθανάσης).

Διπλά σημειώθηκαν στα δύο πρωινά ματς της Κυριακής της Α’ ΕΠΣΘ. Στην Αγριά, τη νίκη πανηγύρισε η Ακρόπολη  με σκορ 1-3. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Τσουκάλη στο 25' κέρδισε πέναλτι μετά από πάσα του Αξιώτη στον Μιχάλη Τσουκάλη και ανατροπή του δεύτερου στην αντίπαλη περιοχή από τον Μούτο. Ο Τσουκάλης ανέλαβε και την εκτέλεσή του και ευστοχώντας από την άσπρη βούλα έγραψε το 0-1. Στο 75' ο Παγώνης πλάσαρε σωστά, μετά από πάσα του Αξιώτη, και έκανε το 0-2 και ο Μ. Τσουκάλης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε το σκορ στο 0-3 στο 80'. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Μοράλες στο 85' με κεφαλιά.

Τρεις σημαντικούς βαθμούς στο κυνήγι της σωτηρίας πήρε η Σκόπελος και μάλιστα με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο Βασδέκειο και απέναντι στον Ηρακλή Βόλου, ο Χόνδρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ χάρισε τη νίκη με 0-1 και έδωσε μία μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του Χρήστου Καπελιάνη.

Την προσπάθεια να αποσπαστεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας συνέχισε η Σκιάθος. Το σύνολο του Νίκου Τσιαντάκη επικράτησε με 3-0 του Αίαντα Σούρπης εντός έδρας. Στο 20' ο Σαρρής με σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Ελιοτ Πρίφτι αρχικά με κεφαλιά στο 40' και στη συνέχεια ο ίδιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 75' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Η Β’ ΕΠΣΘ

Στη Β’ Τοπική με 0-6 πέρασαν οι Νέοι Αθλητές Νίκης από τους Αγίους Θεοδώρους απέναντι στον τοπικό Ηρακλή, που έχασε πέναλτι στο τέλος, για να πετύχει το γκολ της τιμής. Στο 3’ ο Κουτσούκης έκανε το 0-1, για να ακολουθήσουν δύο τέρματα του Μπακογιάννη στο 7’ και το 12’ (0-3). Στο 33’ ο Ξηροκώστας σημείωσε το 0-4, ενώ Σέλντι στο 49’ και Φουρκιώτης στο 70’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Στα Λεχώνια, η τοπική Ένωση Λεχωνίων Νηλέα κρατούσε τη νίκη με 2-1 μέχρι το 93’, αλλά ένα λάθος του τερματοφύλακα Παλαιορούτη έδωσε το δικαίωμα στον Παλάντζα να ισοφαρίσει σε 2-2. Το 0-1 είχε γίνει με αυτογκόλ στο 53’ του Παπακυρίτση, ενώ η ανατροπή για τα Λεχώνια ήρθε με απευθείας φάουλ του Κουβαρά στο 58’ και εύστοχο πλασέ του Δουλά μετά από ασίστ του Ρενάτο στο 78’. Στο 80’ είχε δοκάρι σε φάουλ ο Κουβαράς.

Στο ντέρμπι της Νέας Ιωνίας ο Πηλέας πανηγύρισε για δεύτερη φορά φέτος απέναντι στον Πανιώνιο και ξαναείναι μόνος πρώτος μετά τη χθεσινή ήττα του Άνθιμου Γαζή. Η ομάδα του Στέργιου Σιαμέτη νίκησε με 0-2 με τέρματα ππου σημείωσαν οι Καμπέρης στο 65' (εκπληκτική ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ) και Δημόπουλος με πέναλτι στο 90' (του έριξε αγκωνιά εκτός φάσης μέσα στην περιοχή ο τερματοφύλακας Καγιάννης, που πήρε κόκκινη και ο ίδιος ο παθώ ήταν εύστοχος από τα 11 μέτρα.

Με 0-1 κέρδισε η Δάφνη τον Ελευθεριακό με το 8ο γκολ του Ευαγγελού στο πρωτάθλημα στο 45+1 με σουτ εκτός περιοχής, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μην μπορεί να συγκρατήσει την μπάλα, η οποία του έφυγε από τα χέρια και κατέληξε εντός της εστίας του. Πάντως, οι νικητές δεν ήταν καλοί, με τον Ελευθεριακό να αξίζει κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο ματς

Τα αποτελέσματα των αγώνων της ΕΠΣΘ στα ματς της Κυριακής έχουν ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ

Θησέας-Ακρόπολη 1-3

Ηρακλής-Σκόπελος 0-1

Σκιάθος-Αίας 3-0

Διαγόρας-Άρης Μελ. 2-1

Απόλλων Καν.-Πύρασος 1-1

Γ.Σ. Αλμυρού-Παγασητικός 5-0

 

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

Ένωση Λεχωνίων Νηλέα-Εθνικός 2-2

Πανιώνιος-Πηλέας 0-2

Ελευθεριακός-Δάφνη 0-1

 

Β’ ΕΠΣΘ/Β’ όμιλος

Ηρακλής Α.Θ.-Ν.Α. Νίκης 0-6

 

 

 

 

 

Last modified onMonday, 06 February 2017 11:42